Gandai Keistą Tiesūs Plaukai, Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių 8 30 Colių, Žmogaus Plaukų Pynimas 1 Vnt Remy Plaukų Ryšuliai

w76129

€21.37

-27.2

€48.57

-56 %

Nauja prekė

Kokybės priežiūra pašto dėžutę:[email protected] Mūsų Uždarymą arba Priekinės yra daugiau ilgiau 3 colių nei kitų pardavėjų paties ilgio .žr. matavimo nuotraukos žemiau: pavyzdžiui: 14 cm nėrinių priekinės pavyzdžiui: 16 cm nėrinių uždarymo Apkalbų Plaukai bus su jumis dalyvauti jūsų kiekvieną svarbų laikotarpį: Gimtadienio / Vestuvės / Nėščios / Baigimo / Keliaujate 1.Prekės Pavadinimas:

Gandai Plaukų 2. Plaukų Tipas:

Brazilijos Plaukų/Peru Plaukų/Malaizijos Plaukų Ryšulių Spręsti 3. Plaukų Kiekis:

Tai gali būti galvos apie 3-4 komplektus Žmogaus Plaukų 4. Pakuotė :

Su gražus maišelis pakuotė ,su gražia dovana 5. Plaukų Ilgis :

8-28" colių žmogaus plaukų ryšulių 6. Plaukų Svoris:

100g vienam pluoštas 7. Plaukų Spalva :

Natūrali juoda spalva ,#2,#4, galima dažyti ir balinti 8.Kokybė:

Ne praliejimo , ne raizginys, storas baigiasi, tiesa, su ilgis-9.Ypatybė:

100% Žmogaus Plaukų Pynimas Ryšulius,Žmogaus Plaukų Priauginimas 10.Tarnavimo Laikas:

Bent vienerių metų su tinkama priežiūra 11.Pristatymas:

nemokamas pristatymas visame pasaulyje ,išsiųsti per 24 valandas nuo apmokėjimo 12.Pritaikymas :

OEM/ODM Paketo Priimti Lašas laivybos Longueur (pouces) Longueur (cm) Une tête Standartas (paquets) 8" 20 cm 2 10" 25 cm 2 12" (30 cm 2 14" 35 cm 3 16" 40 cm 3 18" 45 cm 4 20" - 50 cm 4 22" 55 cm 4 24" 60 cm, 4 26" 65 cm 4 28" 70 cm 4-5 30" 75 cm 4-5

·Ruožas uždarymo arba priekinės kad straigfht ir tada naudoti taisyklę, kad priemonės iš viršaus nėrinių plaukų galai vidurinė dalis(ilgiausia dalis) DUK Q1:Gera audžia ir natūralių plaukų atskirai?

Skalbimo jūsų natūralių plaukų kartą per savaitę, ir jūsų skalbimo pynimo du kartus per mėnesį turėtų būti pakankamai daugeliu atvejų..Q2:Gauti bet kokį esamą painiojimąsi iš savo plaukų?

Naudojant Magija Šukomis ar pirštais, gauti bet snags iš savo plaukų.Plaukų audžia gali būti žinomi, kai jis ateina į tangling, taip subtiliai lyginamoji jį būtina siekiant teisingai valyti.Pradėti nuo šaknų viršuje savo galva, ir švelniai valyti žemyn.Įsitikinkite, kad išlaikyti šepečiu palyginti skysčio judesio; tokiu būdu, jums sumažinti riziką painiojimąsi.Q3:Suteikite savo plaukų šiltu skalauti?

Įpilti šilto vandens, ant galvos ir atsisveikinimo plaukus nuo centro padarys lengva nustatyti wefts (atskirų dalių pynimas), jūsų plaukai.Tokiu būdu, jums bus lengviau laiku bando išsiaiškinti, kurios dalys iš savo galvos, jums turėtų būti daugiausia dėmesio skiriama labiausiai.Q4:Suteikite savo plaukų, kai šampūnas?

Audžia paprastai reikia daugiau dėmesio ir kruopščiai rūpintis, kaip jūsų natūralių plaukų, nes jie nėra reguliariai pateikiamas su pačiu aliejų iš savo galvos.Patrinti kai jūsų mėgstamiausia šampūną į galvos odą; iš ten, jūs galite palaipsniui erzinti pynimas su šampūnas, glostydama jį žemyn.Q5: Pridėti šiek tiek kondicionieriaus jūsų plaukai, po šampūno?

Yra nemaža tikimybė, jums turėtų naudoti kondicionierius po plaukų šampūnas kaip plaukų rutinos; dėl to, plaukų audžia nėra žinoma, aliejus tačiau, kondicionierius tampa, kad daug svarbiau.Taikyti jį tokiu pat būdu, kaip tu su kondicionierius, pradedant nuo viršaus, ir taikyti jį į apačią.K6: Plaukų priežiūros patarimai, kaip išlaikyti plaukų geros būklės?

kai plaukai yra beveik šlapias ,naudokite plaukų džiovintuvas ir didelis Modeliavimo Šukos (arba Plaukų Volai) kartu banguoti plaukai padaryti norimą stilių ,tad po plaukai yra sausi ,banguotas bus daug didesnis ir gražesnis .tada įdėti eterinis aliejus ir Elastino ant plaukų laikyti banguoti stiliaus ilgiau.

Žymos: vallbest brazilijos tiesūs plaukai ryšuliai, 3 gabalas plaukų pynimas, aklas durų, kink tiesūs plaukai, žmogaus plaukų bundlls, 72 colių ryšuliai, solo plaukų pynimas, bordo plaukų gabalas, makise, plaukų žmogaus

Tekstūra Keistą Tiesiai
Ilgiausių Plaukų Dalis >=10 proc.
Plaukų Ataudų Mašina Dvigubo Ataudų
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Gali Būti Permed Taip
Prekės Pavadinimas paskalos
Vežimas Nemokamas Pristatymas
Tinka Miršta Spalvų gali būti dažiausi #27 spalva
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Tipas Keistą Tiesūs Plaukai
Medžiaga Žmonių Plaukų
Plaukų Pratęsimo Tipas Audimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai