Gold Crystal Veidrodinį Makiažas Dėklas Organizatorius Dėklas Pyragas Patiekalas Ekrano Namų Dekoro

w76153

€4.06

-3.06

€7.12

-42 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Numatyti storaging jūsų daily essentials,patrauklus ir patogus.Veidrodis dėklas, tuštybės dėklai, dėklas veidrodinį taip pat gali organizuoti papuošalai ir aksesuarai, kaip lovelis papuošalai, kosmetinis dėklas, dekoratyvinės plokštelės, vonios kambarys, kosmetinis dėklas, elegantiškas ir stilingas.

Funkcijos veidrodžio apačioje ir aukso apdaila, dizainas, puikiai metalo dekoratyvinės plokštelės, kvepalai organizatorius.Siūlo stilingas būdas išlaikyti organizuotas ir puikus pasirinkimas namų dekoro!

Mielas dekoratyviniai metalo plokštelės, kuris yra pagamintas iš rankų darbo poliruoto metalo ir baigė su elegantiška veidrodinį stiklo paviršius už šių dekoratyvinės gabalų namuose.

Tai tarnauja dėklas taip pat tarnauja kaip stilingas bazės valgomasis centras gabalas košė su žvakės, dekoratyvinės puošmena dėl prieškambario lentelės ar net būdas saugoti sudaro ant savo tuštybės lentelė.

Taikomas bet progomis, pavyzdžiui, barai, restoranai, kavinės, biuro, namo, taip pat didelis aukso veidrodis dėklas, vonios kambarys dėklas.

Specifikacija:

Medžiaga: Stiklas, Metalas

Spalva: Auksinė

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kristalų Saugojimo Dėklas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: dekoro veidrodis dėklas, veidrodis vintag, aukso lapų dėklas, metalo mobiliojo telefono stovas, stiklas, veidrodis, dėklas, dekoro dėklas, led paslaptis, padėklai dekoratyvinis rosegold, plokštė, stalčių organų

Prekės Pavadinimas Serenable
Regioninės Funkcija Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Temos meilė
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai