SS Miesto Roadster Brabham BT44 Martini Racing Blokai įrangos pardavimas, biuro įrangos Plytų Žaislai Vaikams "PASIDARYK pats" Kalėdų Dovaną 127 Vnt

w76908

€9.40

-2.35

€11.75

-20 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas :SS-C321

Kiekis:127 VIENETŲ

Dydis:L : 11 cm

W :5 cm

Aukštis :7 cm

Svoris : 0.2000 kg = 0.4409 lb = 7.0548 oz

Yra Instrukcija PDF vadovas

Pakuotė:lauke Nr.

PASTABA !

Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Svarbi Pastaba :Spausdinti plytos nėra numatyta, prašome naudoti įprastos plytos, jeigu vietoj.

Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

(Atveju SS, galite pasirinkti ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinę su ja.)

Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Žymos: biuro įranga atveju, martini purtyklė, automobilių lego, automobilių lego technic, bendrosios biuro įranga, stiklą martini, "lego" technic, Blokuoti, mūrinis drone, wm2043

Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Tipas Blokai
Modelio Numeris Statyba Akmenys Rinkinys
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Įspėjimas ne lauke
Brūkšninis kodas No
3C Sertifikatas
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Tipas ABS
Pažymėjimo Numeris ---
Sertifikavimo 3C

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai