Makartt 4pcs Aišku, Nagų Stampers 4pcs Nagų Striukas 4pcs Silikono Nagų Dailės Stamper Vadovai Nail Stamping

w77617

€10.84

Nauja prekė

Apie produktą

* Ar NAGŲ STAMPER RINKINYS: Ateiti su 4pcs stampers, 4pcs nagų skreperiai, 4pcs keičiamų aišku, stamper galvos, Tinka įvairaus dydžio vaizdo dizainų. * Kurie yra UNIKALUS MINKŠTAS MEDŽIAGA: Silikonas Štampavimo galvos, lengva pasiekti krašto labiausiai lenkti nagai lengvai, Super lengva pataikyti į norimą vietą ant jūsų nagai, pasiimti modelius iš plokštės lengvai. * Ar MALONIAI PASTABA: Jei jums nepavyko atspausdinti vaizdai, prašome tiesiog nuplaukite stamper prieš naudodami; Naudoti švarų lipnios juostos ar korp roller pašalinti nagų lako ar purvo.Nevalykite acetonu, nagų lako valiklis, ir medvilnės. * Ar PROFESINĖS TYRIMAS: Po profesinės manicurist bandymų, tai nail art stamping rinkinyje nėra lengvai iškristi.Lengva pasiimti vaizdus, todėl galite sutaupyti daugiau laiko. * Ar ŠILTAS PATARIMAI: Makartt buvo atnaujintas produkto pakuotės geriau naudojant patirtis, elementas, kurį gauti gali neturėti Makartt logo, bet kokybė yra ta pati.prašome nesijaudinkite.

Pakuotė:

4pcs Aišku, Nagų Stampers+ 4pcs Nagų Striukas + 4pcs Silikono Nagų Dailės Stamper

Kaip Naudoti

1.Taikyti base coat arba reguliariai lenkijos ant nagų. 2.Taikyti štampavimo lenkijos norimą atvaizdą per plokštė. 3.Padaryti grandiklis pasilenkė 45 laipsnių kampu ir sunkiai pernelyg lenkų greitai ir stipriai iš vidaus į išorę. 4.Iškart paspauskite stamper švelniai valcavimo judesio pasiimti dizainas.Perduodamas vaizdas antspaudas. 5.Antspaudo atvaizdą ant savo nagų švelniai valcavimo judesio.Perduodamas vaizdas ant jūsų nagų. 6.Pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus, visi jūsų nagai. 7.Po štampavimo nagų dailės, taikyti viršutinį sluoksnį ilgalaikio susidėvėjimo.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Jei jums nepavyko atspausdinti vaizdai, prašome tiesiog nuplaukite stamper prieš naudojant arba išbandyti skirtingų prekės nagų blizginimo priemonės; nenaudokite nagų lako valiklis ar kitų corrosive liquid valyti stamper vadovas, kad bus sugadinti stamper galvos!Prašome tik naudoti korp voleliu arba medvilnės įklotai su šiek tiek alkoholio valyti stamper.

Nagų stamper kit / Nail stamping plokštės

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, vadovas massag, silikono vertus, gelio nagai, silivon kilimėlis nagų dailė, makartt nagų, nagų dailė, vso nagai, dh nagai, azijos nagų dailė, nagų dekoras

Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Nagų Dailės Įranga
Stilius nagų spaudos plokštės
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Dydis silicone nail stamper
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Nagų Stamper Rinkinys
Modelio Numeris F0746
Prekės Pavadinimas Makartt

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai