Castaleca Automobilis, Sunkvežimis, Pagalbos Įspėjimo Strobe Šviesos Dieną Veikia Flash 36 LED Rūko Žibintas 16 Mirksėjimo Režimai DRL Auto Automobilis-Optikos 12V

w77948

€40.89

Nauja prekė

Castaleca Automobilis, Sunkvežimis, Pagalbos Įspėjimo Strobe Šviesos Dieną Veikia Flash 36 LED Rūko Žibintas 16 Mirksėjimo Režimai DRL Auto Automobilis-Optikos 12V Funkcija :

36 LED didelio intensyvumo mirksėtų žiburiai

16 skirtingų pasirinkite galėtų "flash" modelius.

Lengva modelių kaitos, paspaudus vieną mygtuką

Ilgalaikis LED žibintai, daugiau nei 50.000 valandų gyvenimas

Lengva įdiegti: Montuojamas su magnetais, prie metalo top Šio LED yra puikus avarinės transporto priemonės, pašto paslaugų, statybos, transporto priemonės, saugos įspėjimas ir pan.

Korpusas yra pagamintas iš patvaraus ABS medžiagos ir krištolo skaidrumo max ryškumas."Easy on/off maitinimo ir 2 perjungimas norėdami perjungti 16 skirtingų strobe / flash modelius,puikus, slaptas arba naudoti, kai reikia.Tai strobe šviesos diodų (LED) yra specialiai sukurta, dirbti visoms transporto priemonėms su 12V cigarrette prijungti ir magnetized apačioje, kad vietoje metalo korpusu.

2 Magnetiniai ankštys su apsaugine gumos kojų.Magnetai pakankamai stipri iki 45mph. 16 Režimai, Įskaitant Sukasi, Mirksi, Pakaitomis į Kairę į Dešinę, iš Dešinės į Kairę, ir kt.PASTABA: Mes turime įvairių apšvietimo spalvas pasirinkti, jei jums reikia specialaus apšvietimo spalvas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Pakuotės apima : 1X 36 LED didelio intensyvumo mirksėtų žiburiai

Apie Mokėjimą

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes priimame įvairių mokėjimo T/T", Vakarų Sąjunga ir Kredito kortelė taip pat.

Apie Laivybos

Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažai mokesčių importuojant, mes pripažins, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, jei visus importo mokesčius arba mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

Prieš pasirenkant pristatymo būdą, prašome peržiūrėti žemiau grafike žinoti, pristatymo laiko

Laivybos būdas

Laivybos mokesčiai

Sekimo numerį

Pristatymas dienų

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius

Nemokamas pristatymas

Taip.Tačiau nėra visiškai stebėjimą

15-50 dienų

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Nemokamas pristatymas

Taip, visą stebėjimo

15-45 dienų

EMS

TAIP

TAIP

3-10 dienų

DHL

TAIP

TAIP

3-7 dienas

Pastabos:

Jei siuntinį atsiuntė Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, ji tik gali būti stebimi, kai jis paliko iš Kinijos, bet negali būti sekami jūsų šalyje.Prašome atkreipti dėmesį.

Grįžti arba grąžinti už

Klientas gali reikalauti siųsti vieną ar grąžinti, jei prekės nėra atvykti per 60 dienų, išskyrus atvejus, Brazilija.Brazilija, jei prekės nėra atvyksta per 90 dienų, mes grąžinsime arba vėl vienas.

Jei yra problema elementus gavote, prašome siųsti man laišką ir nuotraukas, praneškite mums, mes grąžinamosios išmokos arba mainus.

Atsiliepimai

Jei esate satified su mūsų produktus, prašome praleisti vieną minutę palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus ir komentarus.Jeigu turite kokių nors dissatifaction, prašome suteikti mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes esame tikri, kad yra būdas pataisyti

Žymos: 2000 f150, led pasiimti, 16x16, 16x16 ws2812b, 2005 f150, led, led balk, 2010 m. f150, 2007 f150, 16x16 led matricos

"Ford Modelis F-250 Super Duty
Prekės Svoris 1KG
Prekės Pavadinimas castaleca
Elemento Tipas Strobe Šviesos
Liumenų 2400Lm
Įtampa 12V
Blykstės režimas 16 skirtingų pasirinkite galėtų "flash" modelius
Šviesos Spalva gintaro raudona mėlyna žalia balta
Tarnavimo Laikas daugiau nei 50000 valandų gyvenimas
F-250 Super Duty Metų 1999
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis FORD
Tipai 36 LED didelio intensyvumo mirksėtų žiburiai
Sąsajos Modelį Cigarečių Degiklio Lizdas
Dydis 30.5*15.8*7.6cm(L*W*H)
Savybės Kelių eismo stogo "flash" strobe perspėjimo indikatorius policijos žibintai
Vandeniui lygis IP67
Galia 36W
Modelio Pavadinimas Avarinio Įspėjimo Strobe Šviesos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai