LED Saulės Liepsnos Šviesos Lauko Led Saulės Sodas, Šviesos, IP65 Vandeniui Šoka Liepsnos Šviestuvai Lempos Kiemas, Sodas, Balkonas

w78579

€6.01

-4.01

€10.02

-40 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

LED Saulės Liepsnos Šviesos Lauko Led Saulės Sodas, Šviesos, IP65 Vandeniui Šoka Liepsnos Šviestuvai Lempos Kiemas, Sodas, Balkonas

Ji automatiškai šviesos tamsoje ir automatiškai mokestis per dieną.

1. Spalvingas šokių liepsna dizainas: saugi alternatyva tikra "liepsna" - led šviesos yra saugus, švelnus, ir emocinis šviesos.

2. Ne baterija reikalaujama, visiškai priklauso nuo saulės energijos: ji renka saulės energiją visą dieną, tada įjungiamas automatinis sutemų.Saulės spotlighting naudoja saulės energiją, todėl jį galite pasiimti bet kur!

3. Lengva įdiegti: ne laidai yra, kurių reikalaujama, tiesiog įdiegti bet fakelas jums patinka ir mėgautis šiluma.Produktas

Patarimas: Šis skyrius yra montavimo būdas įterpti;

Kiekis: 1pc/2vnt/4pcs

Skaičius apšvietimas: Led 33

Saulės skydelis: polikristalinio silicio ,

Spalva: šilta šviesa

Pareigos: Mirksi

Įtampa: 1.2 V

Baterija:Ličio Akumuliatorius 2200 mAh;

Įkrovimo laikas: 6 valandos

Darbo laikas: 8-10 valandų

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Gaminio medžiaga: ABS+PS

Produkto spalva: juoda

Gaminio dydis:33 LED: 59*9.5 cm/23.23*3.75"

Jungiklio mygtukas jungiklis / dviem režimais (ĮJ. / IŠJ.)

Darbo režimas: Jis veikia automatiškai tamsoje, šviesos, ne vasaros, saulės baterija automatiškai išjungia šviesas.

Taikoma scena: lauko kiemas, sodas, kelių, bendrijos sienos, stogas, vila, vartų, balkonų, vejos, ir pan.

Pranešimas:Nėra sienos kabo funkcija.

1/2/4 X Saulės Šviesos Liepsna

Pastabos:1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Unikalus Liepsnos Dizainas

Šie žibintai žibintai tikrai įrodyti, kad būti labai saugi alternatyva nekilnojamojo liepsnos, nes jie nėra faktiškai atlikti tikrą ugnį.Tai yra iš tikrųjų padarė su Led, kad mesti, o minkštas, nuotaikos-stiprinti, malonus švyti.Nors tai gali skleisti ryškią šviesą, tačiau tai yra pakankamai efektyvus ir gali būti naudojamas, kai už savo aplinka, malonus.Šie žibintai naudoti unikalų optinio kontroliuojamos technologija, kuri padeda sukurti gana gražus, romantiškas kraštovaizdis keičiasi.

Eco-friendly

Ji niekada poreikius įkraunamas baterijas.Vietoj to, jis naudoja saulės energiją imti pati.Ji renka saulės energiją visą dieną, ir tada jis automatiškai įsijungia temstant, liejimas, minkštas ir malonus šviesos dėl jo apylinkėse.Jis reikalauja beveik 8 valandų įkrovimo, kuris yra atliekamas dieną.Jis ateina su built-in Li-ion Baterija – iki 2200mAh – kuris šviečia, 10 val. vasaros sezono metu ir yra apie 5 valandas žiemą, po to, kai ji yra įkrauta pilnai.

Atsparus Oro Sąlygoms

tai įtakos neturi jokių nepalankių oro sąlygų, įskaitant kaitros, arba baisus žiemos, kartu su įsiutę downpour; šie žibintai taip išgyventi visus, ir kad per daug, ištisus metus!Jis yra atsparus vandeniui, todėl, kad jis atlaiko dėl liūčių, taip pat netikėtas vandens proveržių.Kaip rezultatas, jis yra natūraliai gaminamas būti patvarus ir tvirtas (kaip sertifikuoti, IP65).

Lengva Įdiegti

Šie žibintai žibintai yra lankstus ir labai lengva įdiegti.Jūs galite įdiegti bet kuriuo metu ir bet kur tu nori, kad jis būtų rodomas.Su fakelais ateiti be jokių laidų ir stuff.Taip, kai jūs norite jį naudoti, jums paprasta įdiegti jį į vietą, norite, ir tada, jūs tiesiog mėgautis šilta, romantiška žibintuvėlio šviesos.

Skelbimas:

1、pirmą kartą naudojant, prašome mokestis produktas po saule keletą valandų prieš darbo.

2、Kai lemputė, tai reiškia, kad galia yra labai maža.Prašome nedelsiant imtis jį imti, kitu atveju produktas nustos dirbti greičiau.

3、apmokestinimo efektyvumo saulės skydelis priklauso nuo trukmės šviesos ir oro sąlygų.Stipresnis ir ilgesnis saulės, tuo trumpesnis laikas, įkrovimas trunka.Į debesuotą ar lietingą dienų, baterijos veikimas bus sumažinti, kuriuos rezultatus trumpesnis apšvietimo laiką.

4、Saulės kolektorių bus padengtas dulkių, nes ilgalaikiam naudojimui lauko.Siekiant gauti geriau apmokestinimo efektyvumo, prašome išvalyti jį, kai būtina.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) durų iki Durų transportu.Prašome suprasti, šalies muitų politika.Kai kuriose šalyse gali kilti tarifai nuo sklypo atvyksta.Prašome bendradarbiauti su muitinės tvarkyti muitinės formalumus ir gauti sklypą laiko.

2) Prašome patikrinti, pristatymo adreso informacija atidžiai pateikdami užsakymą.Įrašykite adreso informacija (miesto pavadinimas.Atitinkamą zip kodas, kontaktiniai duomenys).Dėl neteisingą adresą, negali susisiekti su gavėjas sukelti pakuotės turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jūs esate atsakingi už tai.

3) Jei negavote prekės per 35 dienas, ar manote, kad problemos su transportavimu.Prašome nesijaudinkite, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes patikrinti tai už jus.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų.

Pastaba: Kai kurie produktai bus siunčiama neregistruotu paštu ir negali būti stebimi.Bet jis bus išsiųstas jums per 40-60 dienų, prašome nesijaudinkite.

Jei jūs ne gauti per 60 dienų, mes išsiųsti prekes jūs arba grąžinti visą sumą!Ačiū!

Žymos: lempos uv žibintuvėlis, šviesos srauto lempos, elektros šoko fakelas, led worklamp, stabdžių liepsnos, warsun, gaisro led žibintuvėlis, žibintuvėlis su ultravioletiniu, žibintų, beisbolo fakelas

Naudojimas Atostogų
Įtampa 3.7V
Funkcija 8 Lauko, Sodo Apšvietimas
Funkcija 10 Liepsnos efektas šviesos sodas
2 funkcija Saulės lempa
Korpuso Medžiaga ABS
Funkcija 9 LED Saulės Šviesos Liepsna
Stilius Kotedžas
Maitinimo Šaltinis Saulės
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Saulės Šviesos
Savybės atsparus vandeniui liepsnos poveikis
Yra Pritemdomi No
3 funkcija Saulės šviesos sodas
Garantija 2 Metai
Funkcija 6 sodo saulės šviesos
Funkcija 5 led saulės šviesos lauke
Funkcija 7 Saulės Šviesos Sodo Puošmena
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Apsaugos Lygis IP65
Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas BUYBAY
Pagrindo Tipas Pleišto
Modelio Numeris LED Saulės Liepsnos Efektas Šviesos
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
4 funkcija saulės led

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai