3 vnt komiksų įrankis pen tiesi linija duckbill pen specialius rankomis dažyti pen piešimo meno, dizaino, tiesiai pen "PASIDARYK pats" Meno reikmenys

w79099

€10.06

-1.24

€11.30

-10 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas: Hero Tiesi linija Pen, Duckbill Pen

Specifikacijos: 117 mažas / 118 vidutinis / didelis 119

Duckbill pen:

Jis yra naudojamas nubrėžti tiesios linijos rašalu rankraščiai.Tiesios linijos, nubrėžtos yra tvarkingas ir vienodo storio.Naudojimo metu, "duckbill pen" neturėtų būti tiesiogiai artimųjų rašalo, bet turėtų būti panardinamas į vandenį, naudojant artimųjų pieštuką ar teptuką, ir apvarvėti iš nip, kad duckbill pen.Reguliuoti varžtu ant priekinės pen nustatyti linijos segmentas sudarytas storis.Kai brėžiant tiesią liniją, rašiklio laikiklis, statmena popieriaus paviršiaus, ir traukti liniją horizontaliai tolygiai, o ne per greitai, kad būtų vienoda tiesia linija gali būti sudarytas.

Kaip pridėti rašalo duckbill?

Į duckbill pieštukas turi viena savybe, tai negali tiesiogiai sugeria rašalą.Taigi, kai pridedant rašalo, prašome įdėti paveikslėlyje Atlaisvinkite reguliavimo varžto parodyta, ir tada naudokite specialų vandens-artimųjų pen panirti rašalo į pieštuko galiuką.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad išorinio paviršiaus ašmenys iš duckbill pen kartais tai tamsintas su rašalu, ji turėtų būti valomi laiku, kitaip kai piešinys Pasirodė . . .

Žymos: rankų nagų, pocky gelio rašiklis, skaitmeninis tabletė wacom, prekės ženklo kopija, cbd ekstraktas, osu tablet, ranka plastiko, antis katytė pen, ranka plakatas, desy antis pen

Modelio Numeris DME756

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai