WiFi Smart Ventiliatorius Perjungti PROGRAMĄ Nuotolinio Laikmačio ir Greičio Kontrolė Suderinama su Alexa " ir "Google" Namo Nr. Stebulės Reikia MUMS ES

w79800

€17.52

-11.67

€29.19

-39 %

Nauja prekė

WiFi Smart Ventiliatorius Perjungti PROGRAMĄ Nuotolinio Laikmačio ir Greičio Kontrolė Suderinama su Alexa " ir "Google" Namo Nr. Stebulės Reikia

Pagal Moeshouse

Pagrindinės Savybės:

1.★"Hands-Free Valdymas Balsu: Darbai su "amazon" alexa " ir "google" pradinis balso kontroliuoti savo lubų ventiliatorius.

2.★Valdymas Iš bet Kur:Įjungti arba išjungti savo lubų ventiliatorius iš bet kur ir bet kada su jūsų telefoną naudodami "Smart gyvenimą" programą (Suderinama su "Android" & "iOS").Paramos greičio reguliavimas, laikmatis, valdymo, kontrolės grupės per jūsų išmaniųjų telefonų.

3.★Reguliuokite greitį laisvai:Tolygus greičio reguliavimas Valdyti ventiliatoriaus greitį nuo 0-100% .Jūs galite valdyti ir rankiniu būdu,per mobiliojo APP arba balso.

4.★Laikas Fucntion:Imtis visiškai kontroliuoti jūsų gerbėjas, remiantis 7 Dienų tvarkaraštis laikmatis.Galite programuoti ją planuoti tikslaus laiko, įjungti/išjungti ventiliatoriaus automatiškai.

5.★Pastaba:Valdymo ventiliatorius tik;negali kontroliuoti ventiliatorius šviesos.Prašome spausti"sumažinti"mygtuką 20s ir įveskite greitai mirksėjimo režimą iš naujo.Neutralus vielos reikia.

Žymos: virtuvės laikmatis, namų smart, ventiliatorius splitter, sonoff perjunkite wi-fi, protingo namo automatization, perjunkite wi-fi, vielos sienos jungiklis, durų tuya smart, moeshouse jungiklis, echo dot 4

Ryšio Režimas, Nulinės linijos, ugnies linija
darbinė temperatūra 0 C~80 C
Įėjimo įtampa AC 100-240V 50/60Hz
Dabartinis 10A
Elemento Tipas Jungikliai
Perdavimo atstumas infinity
Budėjimo Galia <=0,5 W
Valdymo režimas Touch kontrolė, mobilus telefonas, nuotolinio valdymo, balso kontrolės
Jungiklio Tipas APP kontrolės
Sertifikavimo ROHS
Modelio Numeris FS-ES-W/FS-JAV-W
Garantija 2 Metai
Išėjimo įtampa AC 100-240V 50/60Hz
maksimali Galia <=1000W/kelių
"Wi-Fi" Protokolas IEEE 802.11 b/g/n
Medžiaga Plastikiniai
APP kalba kategorijos Kinų, Tradicinė Kinų, Anglų, Arabų, Ispanų, Prancūzų, Rusija
Prekės Pavadinimas MoesHouse

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai