Naujas Originalus LCD LED Vaizdo Flex Kabelis LENOVO G500 G505(Integruota grafika) PN:DC02001PS00

w80168

€3.84

Nauja prekė

Prekės Specifikacija:

nešiojamas Aukštos Kokybės LCD kabelis LENOVO G500 G505(Integruota grafika)

1.Versija:LCD kabelis

2.Tipas:Pakeitimo

Pristatymas:

mes laivas visame pasaulyje hongkong post ar Kinija paštu arba Singerpore paštu,jei jums reikia bet kokios kitos express (DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS),pls susisiekti su mumis.

Kaip rusijos pašto politika,reguliavimas gauna pavadinimus reikia užpildyti visas pavadinimas paprastai laivas , pls patvirtinti visą vardą prieš paymenti , f nėra prašome susisiekti su mumis.

Prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu išvardytų www.pajudek.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

Visos prekės yra vežamos per 24 valandas nuo mokėjimo išvalė.

Mes atsiųsime elementą, ir pareiškė, mažesnės vertės kaip DOVANA laivybos tikslais tik.Ji neparodo viso kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas.Mažesnės vertės padės išvengti arba sumažinti savo importo mokesčių.Importo mokestis arba mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

Jums bus pranešta, kai siunta buvo padaryta.

Mes siūlome laivybos nuolaida derinama pristatymas.Prašome susisiekti su mumis.

Apie mokėjimą:

Mes priimame mokėjimus per sąlyginio DEPONAVIMO , saugu ir greita.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų laivybos adresas bus tik sekti savo adresą, išvardytų www.pajudek.lt mokėjimo už vežimą.

Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą sąlyga.Dėl saugaus priežasčių.

Garantija:

Garantija ir Garantijos sąlygos pradėti nuo pirkimo datos .

Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs,ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

Mes esame laimingi galėdami padėti jums su grąžinamosios išmokos arba mainus per 30 dienų nuo produkto gavimo sąlyga, kad visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

Apie Atsiliepimą:

Jei jums nėra gauti elementą arba gausite defektų , prašome susisiekti su mumis pirmą, norėdami išspręsti problemą , paprastai, mes pasistengsime atsakyti pranešimų per 24 valandas.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys su bloga DSR be jokių ryšių.Kaip atsakingas pardavėjas, mes turime galimybę išspręsti bet kokią problemą, o tai reiškia, jokių blogų arba gamtos atsiliepimų nėra vertinama.

Žymos: pirkti lenovo thinkcentre, ata ide į usb, flex kabelis lenovo g500, g63, lenovo g550 flex kabelis, kūno lenovo g505, T430, ddr2 intel, hp mini, led lenovo g500s

Prekės Pavadinimas RLGVQDX
Pakuotė Taip
Nešiojamas Pavadinimas Lenovo
Garantija 180 Dienų
Produktų Statusas Sandėlyje
Modelio Numeris DC02001PS00
Tipas Pakeitimo
spalva kaip rodo nuotrauką

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai