Naujas Aukštos klasės Bambuko eterinis Aliejus Dėžutė su 26 Tinklai "PASIDARYK pats" Apsauginių Medinių Saugojimo Bylos dėl Meno Ornamentas Dekoratyvinis Dovanų

w80601

€19.84

-1.73

€21.57

-8 %

Nauja prekė

1、IŠSAUGOTI GYDOMĄJA GALIA SAVO ALIEJŲ-Be tinkamą saugojimą, savo vertingas eterinis aliejus investicijos bus rizikuoja prarasti savo gydomųjų savybių.Šviesos, šilumos, sąlyčio su oru, ir drėgmė gali pavogti nuo veiksmingumo savo aliejų.

2、galima laikyti 24 buteliai 5ml, 10ml, 15ml, 1 butelį bazės eterinis aliejus.Rankomis nupoliruoti ir rankų darbo, siekiant apsaugoti savo eterinis aliejus nuo žalos, saulės, ir padaryti jį lengva nešiotis, šoko įrodymą ir rudenį įrodymų, be jokių deformacijų.

3、Šį saugojimo sprendimas padės išgelbėti savo investicijų iš naftos kitaip unpreventable žalą.

4、PAVYDĖTINAS MEISTRIŠKUMO IR ELEGANTIŠKAS DIZAINAS, KAD TAI LABIAUSIAI POPULIARUS eterinis ALIEJUS LAIKYMO VARIANTAS-Puikiai tinka saugoti aliejų iš doTERRA, Jaunas, Gyvenimo, Augalų Terapija, ir kitų populiarių prekinių ženklų.

5、eterinio aliejaus saugojimo dėžutė buvo meile pagaminti iš natūralių aukštos klasės bambuko, su stipriu dozatoriais ir funkcijos gražus gamtos apdaila.Jokių logotipų ant viršaus ar dangčio-tai langelis gali būti beicuotos, dažytos, arba pritaikyti pagal savo skonį.

Aprašymas:

Medžiaga: high-end bambuko

Dydis: apie 33*14.8*8CM/12.99*5.83*3.15 į

Savybės:

IŠSAUGOTI GYDOMĄJA GALIA SAVO ALIEJŲ-Be tinkamą saugojimą, savo vertingas eterinis aliejus investicijos bus rizikuoja prarasti savo gydomųjų savybių.Šviesos, šilumos, sąlyčio su oru, ir drėgmė gali pavogti nuo veiksmingumo savo aliejų.

Ji gali turėti 24 buteliai 5ml, 10ml, 15ml, 1 butelį bazės eterinis aliejus.Rankomis nupoliruoti ir rankų darbo, siekiant apsaugoti savo eterinis aliejus nuo žalos, saulės, ir padaryti jį lengva nešiotis, šoko įrodymą ir rudenį įrodymų, be jokių deformacijų.

Šis saugojimo sprendimas padės išgelbėti savo investicijų iš naftos kitaip unpreventable žalą.

PAVYDĖTINAS MEISTRIŠKUMO IR ELEGANTIŠKAS DIZAINAS, KAD TAI LABIAUSIAI POPULIARUS eterinis ALIEJUS LAIKYMO VARIANTAS-Puikiai tinka saugoti aliejų iš doTERRA, Jaunas, Gyvenimo, Augalų Terapija, ir kitų populiarių prekinių ženklų.

Šis eterinis aliejus laikymo dėžutė buvo meile pagaminti iš natūralių aukštos klasės bambuko, su stipriu dozatoriais ir funkcijos gražus gamtos apdaila.Jokių logotipų ant viršaus ar dangčio-tai langelis gali būti beicuotos, dažytos, arba pritaikyti pagal savo skonį.

Žymos: bambuko, eterinis aliejus bootle, bambuko aikštėje saugojimo dėžutė, bambuko arbatos dėžutė, Kartoninėje dėžutėje, medinis žiedas lentelė, mediniai bulvių laikymo, medinė dėžutė, bambuko saugojimo dėžutė, amatų medienos

Apkrovos Kita
Produktas Kita
Technics Kita
Talpa Kita
Grotelės Kiekis 26
Naudoti sandėliavimo eterinis aliejus
Medžiaga bambuko
Tipas Dėklai & Dėžes
Funkcija Įžuvinti
Specifikacija about 33x14.8x8CM/12.99x5.83x3.15in
Formos Stačiakampis
Modelio Numeris /
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai