Vonia Lankstymo Vonios Indu, Sulankstomas Didelių Suaugusių Vonia Kūdikių Plaukimo Baseinas Izoliacija Atskiros Šeimos Vonios kambarys, SPA Vonia

w80978

€8.85

-4.17

€13.02

-32 %

Nauja prekė

Vonia Lankstymo Vonios Indu, Sulankstomas Didelių Suaugusių Vonia Kūdikių Plaukimo Baseinas Izoliacija Atskiros Šeimos Vonios kambarys, SPA Vonia

Kulka Taškų: 1、ilgalaikį Temperatūra Lock: 6-sluoksnis sutirštės vonia ilgalaikių temperatūros fiksavimas.Built-in EPE pearl cotton gali išlaikyti vandens temperatūra geriau nei įprasta lankstymo vonios, laikyti šiltai iki 180 minučių.

2、Minkštas ir Patogus: yra medvilnės pagalvėlės apačioje, vonia, kurie yra minkštas ir išlaiko vandens temperatūra geriau.Pridedamas vandens mygtukai daro maudymosi patogiau.

3、Daug Vietos: skersmuo yra apie 73cm, ir ji gali ištempti laisvai vandens, teikiantis daug vietos ir suaugusiems, ir vaikams visiškai mėgautis vonioje laiko.

4、Aukštos kokybės Medžiagos: Saugus ir ne toksiška PVC medžiaga, atsižvelgiant kiekis bandymo standartų, aplinkai, patvari, ir patogi.Nereikia nerimauti dėl užkliuvimo naudojant, ir jums nebus jaustis diskomfortas.

5、Aukštos kokybės Medžiagos: Saugus ir ne toksiška PVC medžiaga, atsižvelgiant kiekis bandymo standartų, aplinkai, patvari, ir patogi.Nereikia nerimauti dėl užkliuvimo naudojant, ir jums nebus jaustis diskomfortas.

Aprašymas:

Mėgautis atpalaiduojančia vonia lankstymo vonia!

Kaip apie vonioje?

Maudyklų gali pagerinti širdies sveikatą, hormonų pusiausvyrą, ir padėti kvėpuoti lengviau.

Po vonioje, tiesiog įjunkite maišytuvas ir švaraus vandens, ir kartus vonioje, kai jis yra sausas.Ji gali būti dedama po lova ar už durų!

Kas yra nešiojamas vonia?

Lengva įdiegti ir naudoti.Ten yra pakankamai vietos, naudoti, specialiai sukurta šeimoms, be vonios.Nešiojamų vonia skirtas maksimalus komfortas ir patogumas.

Kaip nustatyti vonia:

1. Įdėkite ilgio žarna ir trumpą žarna į plastikinį jungiantis žiedas sąsaja.

2. Įdėkite įdiegta vamzdžio į vertikalaus montavimo skylės apačioje.

3. Įdėkite prailginimo žarna su plieno žiedas į horizontalaus montavimo skylė viršuje vonia.

4. Įdėti plastikiniai sąsaja pabaigoje likusios plieno žiedas laidų į horizontalaus montavimo angos ir prisijungti prie viršutinės plieno žiedas sąsaja.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sveikatos priežiūros Lankstymo Vonia

Dydis: apie 73*26*11cm/28.74*10.24*4.33 į

Taikymo sritis: maudymosi

Stilius: sulankstomos

Su pakuote: 2,4 kg

Pakavimo Sąrašas:

Statramstis*8

Elastinga Juosta*3

Jungiantis Vamzdis*4

Sifonas, Maišytuvas,*1

Juodos Spalvos Odos Žiedas*1

Drenažo Vamzdžio*1

Žymos: baseinas plaukti, swimava pripučiamas baseinas, karšto spa vonia, babi vonia, 108 mala, vonia ir sauna, vonios kartus, kibiras plastikinis, korsetas riebalų vyras, vonios kambarys rožinė

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AIHOME
Produktas Bendras Vonios Barelį
Modelio Numeris Sulankstomas Vonia Nešiojamų Nuolatinio Mirkymo Vonia Vonios kambarys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai