OMY LADY Aktyvus Kolageno Šilko Siūlų Kamuolys odos priežiūros veido esmė serumas anti-senėjimo lengva įsisavinti lyginamoji stangrinamasis drėkinamasis

w81112

€9.73

-6.22

€15.95

-38 %

Nauja prekė

Kas yra kolagenas šilko Siūlų kamuolys?

OMY LADY kolagenas išgaunamas naudojant pažangias bioinžinerijos technologijas, išlaikant visą trys spiralės struktūros kolageno molekulė, kuri skiriasi nuo hidrolizuoto kolageno, kuris yra naudojamas apskritai grožio produktai.Remiantis išlaikyti molekulinę struktūrą, kolageno, kitų cheminių medžiagų, kurios gali sukelti šalutinį poveikį žmogaus organizmui, yra atskirtos, naudojant pažangias biocheminių technologijų pasaulyje.Padaryti jūsų oda tampa minkšta ir išlyginimas po panaudojimo.

Kodėl jums reikia papildyti kolagenas???

Su Amžiumi augimą, žmogaus organizmas negali išvengti natūralaus senėjimo ir viena iš svarbiausių priežasčių yra prarastas kolageno.Taip, ypač moterų, turi suvokti, kad svarbu didinti kolageno! ! !Kolagenas yra pluoštinės baltymų gaminami pagal fibroblasts su gera parama.Jo vaidmuo yra kaip sustiprinti odos struktūra ir odos audinį, todėl oda atrodo daug.Kai gamybos norma kolageno motina ląstelės pamažu sulėtėjo, nuostoliai palūkanų norma bus ne pasivyti, ir ten bus nuostolis reiškinys.

1pcs Kolageno šilko siūlų bal = 3 mėnesių drėkinamasis veido serumas

Aktyvus Kolagenas aktyviai šilko siūlų kamuolys

produkto freature :

1:100% kolageno, nėra pridėta jokių kitų konservantų, jokių pigmentų. 2:Dulkių sterilūs atskirai pakuotės,saugus naudojant .

Produkto Funkcijos:

Po sugeria odos, ji gali veiksmingai papildyti kolageno, kuris yra praleisti iš odos, atleisti ir remonto odą, didina odos elastingumą, saugo odą sveiką ir blizga.Mažėja poras, sugriežtinti odą, silpnina baudos linijos Formavimo švelnus drėkinamasis plėvelę ant odos paviršiaus, kuris gali apsaugoti odą ir išvengti sausos odos, todėl odos minkštas ir blizgus.Naudojant metodą:

Žymos: kamuolys vaikas, 100 šilko, olay odos priežiūros rinkinys, vyras anti-senėjimo serumas, valyti veido, kolageno marin, antipruritic kremas, omy lady stor, Serumas, globbles kamuolius žėrintis

Sertifikavimo GZZZ
Komponentas Šilko kolagenas, hidrolizuotas kolagenas, citrinos rūgštis
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas OMY PANELE
Formulės Skystis
Lytis Unisex
Elemento Tipas veido serumas
Funkcija Anti-Aging
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai