F Aventik Edison Dizaino, Vandeniui atsparus Dūriams Įrodymas, Žvejybos Pirštinės Profesinės Sugauti Žuvų Pirštinės su 4 įrankiai

w81249

€13.35

Nauja prekė

Galingas Apsaugos Veiklos:

Pirštinės yra pagaminti iš kokybės Kevlaro ir latekso danga,cut-atsparumo lygis 5, siūlanti didelio stiprumo, cut-atsparumas, geras ištvermė, stipri anti-punkcija ir dėvėti, atsparus , jis gali apsaugoti savo ranką skauda pavojingų žuvis aštriais dantimis ir pelekus.

Barjeras-Free:

Su magnetiniu neto laida, wader zinger, nerūdijančio plieno pjovimo linija, patogu nešiotis, lengva naudotis.Magnetas gali būti guolių 6,6 lb 3kg, ir su minkštos gumos danga.Į wader zinger yra su cinko lydinio materialaus kūno,nerūdijančio plieno medžiagos snap, sklandžiai nailono virvutės.Nerūdijančio plieno pjovimo linija turi akis valytuvas, kablys, drožtukas, ir mazgas įrankiai, skirti padėti susiejimas mazgų.

Puikus Sukibimas ir Vandeniui:

Latekso medžiaga yra neperšlampama ir anti-slydimo veiklos ir raukšlėtas paviršius užtikrina gerą sukibimą, kai tvarkymo slidi žuvis,nuolat gleives išjungti ranka, apsaugoti bothyour ranka ir žuvų.Žuvų iškrovimo pirštinės ne tik gali būti naudojamas sūriame vandenyje, bet ir gėlo vandens.

Naudoti viena ranka:

Galite pasirinkti, kairiajame arba dešiniajame naudoti.Keturi modeliai yra prieinami, L dydis kairę ranką, L dydis dešinę ranką, M dydis kairę ranką, M dydis dešinėje.

Žymos: žuvų tackl, populiarus timpa žvejybos, burton omaras pirštinės, žvejybos krūtinės vandeniui, garcia ritės, ilgai timpa žvejybos, žvejybos pirštinės šilumos vandeniui, grupė timpa žvejybos, gore omaras pirštinės, pirštinės magnetas

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Atsparus vandeniui
Produkto Features1 Anti-Slydimo
Produkto Features2 Atsparus vandeniui
spalva oranžinė, pilka
Funkcija Anti-Cut
Prekės Pavadinimas Aventik

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai