Magnetinės Lentos Kalendorius Virtuvės Refridgerator Lentos Meniu Planner Board Šaldytuvas rašiklis Su 8 spalva Kreida Žymekliai

w81518

€9.76

-1.08

€10.84

-9 %

Nauja prekė

Magnetinės Lentos Kalendorius Virtuvės Refridgerator Lentos Meniu Planner Board Šaldytuvas rašiklis Su 8 spalva Kreida Žymekliai

Aprašymas: Vaikų namų ruoša diagramos, magnetinio grafiką, darbų sąrašas Medžiagos: Magnetiniai milteliai, gumos, HD spausdinimas, PET plėvelės.Savybės: Self-magnetiniai, lankstus, paremti raštu, nešiojamas, tvirtas.Išmatavimai: 8x12 colių,11x17inch Erasability: Sausai valomos, ilgaamžės ryškus ir lengvai valomas.Naudojimas: Įdėti juodųjų metalų paviršiaus, pavyzdžiui, šaldytuvo ir t.t.

Funkcija

1.Magnetinio:minkštas magnetinio pagrindo kalendorinių lazdos tvirtai į savo šaldytuvą ir nebus prarasti savo magnetizmas. 2.Spalvinga:Tai netoksiškas spalvos žymekliai būna raudona, mėlyna, juoda ir žalia padėti spalvos kodą, pabrėžti ir papuošti. 3.Pranešimų lentos ir Plano sąrašas:nesvarbu, Ar tai paskyrimo, specialių įvykių, darbų sąrašas arba roboto schema, matoma šaldytuvas kalendorių išlaiko visi tame pačiame puslapyje! 4.Ilgaamžiai-Tai lengva būti ištrinami su drėgnu skudurėliu po raštu per ilgą laiką.

Universalus

1.Įrašymo mokyklą , pareigas, Kalėdų šalys, žaisti datas, ar slaptas santa dovanos ir dovanos šventes. 2.Puikiai tinka biurams, bendrabučio kambarius, ir tinkamumą tikslų, & daro siaubingas dovana planavimo savo gyvenimą. 3. Ji padeda tėvams prisiminti savo svarbius susitikimus ir jų vaikų veiklą, o tai bus priminti vaikams ar jų paskirti favoritai. 4.Šaldytuvas lenta gali būti priminimus, įrašyti pirkinių sąrašą ir savaitės plano. 5.Vaikai gali praktiką raštu, grafiti ir piešimo.

Magnetinės Lentos lipdukas

Optimizuoti savo laiko max efektyvumas su šiuo magnetinių kalendorių!Tiesiog pridėkite ją prie savo šaldytuve ir naudoti jį kaip kas savaitę ar kas mėnesį organizatorius užrašoma kiekvieną svarbus įvykis jums ir jūsų šeimai!

Savarankiškai magnetiniai

Savarankiškai magnetinio juodųjų metalų paviršiaus, be jokių montavimo įrankiai.

Geras raštu

rašyti sklandžiai, su kreida

Trinamą

Lengva trinti nepaliekant pėdsakų,, kad ji visiškai nauja ir daugkartinio naudojimo.prašome naudoti drėgna medžiagos skiaute.

Lankstus

Minkšta medžiaga ir gali būti lengvai valcavimo

atsparus vandeniui

Priedai

1.8 vnt Spalvos Magnetinis Žymekliai 2. vienas rankšluostį 3. vienas Magnetai Sagtis

Produktų Ekranas

Žymos: meniu restorane, plikas magnetiniai, obliumi medienos, virtuvės įrankis, darbotvarkė, 90 lipdukas, lentos, planuotojas, escurreplatos cocina, pcb

Lenta Tipas Sausas Ištrinti Lenta
Savybės lankstus, sausai nušluostykite, nešiojamas, tvirtas, erdvės taupymo
Magnetinis savarankiškai magnetiniai
Aprašymas Savarankiškai magnetinės Lentos
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 8x12inch, 11x17inch
Rašymas Kreida
Prašymas rašymo ,piešimo, grafiti
Tipas lenta
Sulankstyti Taip
lentos Žinučių Lenta
Prekės Pavadinimas UCMD
Kostiumas šaldytuvas,sklandžiai geležies paviršiaus
Apdaila vaikams kambarys, Biblioteka, vaikų darželis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai