Elektrodų Pagalvėlės, Fizioterapijos, Masažo Gelis Pleistras Padas Fizioterapija Prietaisą Raumenų Stimuliatorius M2

w81736

€3.01

-1.23

€4.24

-29 %

Nauja prekė

Elektrodų Pagalvėlės, Fizioterapijos, Masažo Gelis Pleistras Padas Fizioterapija Prietaisą Raumenų Stimuliatorius M2 Aprašymas: Savybės:

1. Neaustinis Audinys elektrodų Pagalvėlės.Lipni, naudoti Pakartotinai, Ilgas Gyvenimas.Biologiškai suderinama, Išdžiūti Atsparus.

2. Mažesnė Varža, Daugiau vienodos srovės paskirstymo.

3. Jokių karštų taškų, daugiau stimuliacijos komfortą.

4. Tvirtos konstrukcijos: gali net ištraukti iš švino vielos, be žalos.

5. Specialiai skyles, ant kiekvieno trinkelėmis, išleisti gaminama šiluma ir suteikti daugiau komforto ir mažiau dirgina odą.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Į širdies ritmo vežėjai, sunkių širdies ritmo sutrikimų, sergantiems epilepsija ir pacientams, yra labai atkalbinėjo nuo naudojant elektros stimuliacijos prietaisas.Be to, elektrodai, neturėtų būti taikoma, atvirų žaizdų ar sergančių odos.

3. Taip pat nerekomenduojama naudoti elektrodai regione miego arterijos, tiesiog virš širdies, gerklų ir didesni metalo implantai.

Specifikacija:

Tipas: Elektrodų Pagalvėlės

Medžiaga: neaustinis + Gelis

Dydis: 6x9cm

Forma: Stačiakampis

Ryšys kištuko dydis:2.0 mm

Naudojant laikas: Priklausomai nuo laiko naudoti pagalvėlės

Elektrodų Pagalvėlės Tarnavimo Laikas:

Po kiekvieno naudojimo, įdėti elektrodo atgal į originalią pakuotę maišelį, dedamas į šešėlį.Jei elektrodas yra sausas, šiek tiek, naudoti kelis lašus vandens į šlapias jis.Tai leis padidinti gyvenimo elektrodų.

Komplektą Sudaro: Pasirinkimas 1:

5 x Elektrodų Pagalvėlės

Pasirinkimas 2:

10 x Elektrodų Pagalvėlės

Žymos: kvarco roll, crystal masažas roller, kojų atsipalaiduoti, face lift kaukė, elektroterapijos aparatas, įtampa padas, veido atsipalaiduoti, veido smakro liftas, jade kvarco roller, nugaros skausmas kamuolys

Kilmės KN(Kilmės)
Standartinė Įtampa 220V
Prekės Pavadinimas Breathleshades
Prašymas Kaklo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai