3D Spausdinimo Mėnulio Lempos Koranas Garsiakalbiai 7 Spalvų Keitimas Naktį Šviesos Stalo Lempa Nuotolinio Valdymo Mėnesiena Koranas Garsiakalbis Kaip Dovaną

w81948

€16.54

-7.09

€23.63

-30 %

Nauja prekė

3D Spausdinimo Mėnulio Lempos Koranas Garsiakalbiai 7 Spalvų Keitimas Naktį Šviesos Stalo Lempa Nuotolinio Valdymo Mėnesiena Koranas Garsiakalbis Kaip Dovaną

*Mėnulio lempos, kurių skersmuo yra 15CM, su 3D spausdinimo technologija, realus pilnatis formos, mėnulio paviršiaus lempa yra labai arti mėnulio mėnulis, naujumo ir žavinga.

*3D spausdinimo mėnesiena dizainas, iš viso 7 spalvų gali būti keičiamas, automatiškai keisti spalvą, kai paleisties, taip pat galite nustatyti spalvą.

*Įrengtas daugiafunkcinis nuotolinis valdymas, patogus nustatyti kalbų, koreguoti garsumą, pasirinkite Korano raštų žaisti režimą, įjungti šviesos efektas, įjungti radiją ir kt.

*Mėnulio lempa su įmontuota įkraunama baterija, gali imti į savo kompiuterį arba įkrovimo adapteris ir pan.Nėra line kabinti, jūs galite turėti mėnulio šviesa ant jūsų rankų.

*Korano garso garsiakalbis gali HD kokybės Korano garso ir vertimo, garso, taip pat Ayah pagal Ayah vertimas, žodis žodį reciation.Palaiko 28 chanters ir paramos 35 kalbų Koranas transliteracija.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

LED: 7 Spalva Nepastovus

Skersmuo: maždaug.15cm / 5.91 colių

Vertimas: 18 Kalbų

Komplektą Sudaro:

1 gabalas 3D Mėnulio Šviesos

1 gabalas Nuotolinio valdymo

1 gabalas, USB Kabelis

1 gabalas Bazės

1 gabalas Vadovas

Žymos: lempos tabl, leviating mėnulio lempos, 3d led lempos, musulmonų koranas, pilant žibintas 3d, toalhas de mesa, 3d mėnulis, led mėnulis, a1 touch, "bluetooth" garsiakalbis lentelė

Kilmės KN(Kilmės)
Powered Baterijos arba USB
Sertifikavimo ce
Elektros Energijos Gamybos Touch
Maitinimo Šaltinis DC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas everso
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Formos ROUND
Yra Baterijų Reikia Taip
Naudojimas Atostogų
Tipas lempa
Yra Baterijomis No
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai