SHOWA OLP 8 Perkrovos Siurbliai OLP8-H/L-R/L Punch Perkrovos Tepalo Siurbliai Perkrovos Saugiklis OLP8S-H/L-L/R, Apsauga nuo Perkrovos Siurbliai

w81969

€338.01

Nauja prekė

Įmonės Informacija

TIMEWAY visada laikosi verslo filosofija "sąžiningumas pagrindu, kokybės pirma, reputaciją, orientuotą valdymo orientuotos į paslaugas orientuotos", ir sukuria šiuolaikinės įmonės integruoti mokslo, technologijų ir prekybos.

Ir Jis yra palyginamas su Japonijos Komatsu, vidaus yamagata, Japonijoje, Kawasaki, "Volvo" ir kitos vidaus ir užsienio sunkiosios garsaus mechaninė prekės gamintojų.Gamyba, hidraulinių pavarų siurblys susirinkimų ir kitų komponentų.

Produktai yra eksportuojami į Pietryčių Aziją, Europą ir Italiją, ir daugiau nei keturiasdešimt šalių.

TIMEWAY Hidraulika yra profesionalus gamyba pakeitimo tikslumo dalys Caterpillar, Rexroth, Kawasaki, Komatsu, Linde, Sauer Sundstrand, Eaton, Parker/Denison hidraulinis stūmoklinis siurblys, hidraulinis mentiniai siurblys arba hidraulinis variklis, Kinijoje.Jei pasirinksite mūsų gaminius, jums bus mažas jūsų kaina apie ekskavatoriai pagrindines siurblių techninė priežiūra ar remontas tikrai.

Kokie pagrindiniai produktai TIMEWAY ?

PAVARŲ SIURBLYS: CBN Serija, NT Serija, CB-B Serijos, CBK Serija, GPY Serija, HGP Serija, CBF Serija, CBW Serija

STŪMOKLINIS SIURBLYS:CY Serija, A10VSO Serija, A2F Serija, HY Serija, A2FO Serija,

A2FM Serija, A4VG Serija, V Serija

MENTINIAI SIURBLYS: VQ Serijos, VP Serijos, VCM Serija, PV2R Serija

SIURBLIO ATSARGINĖS DALYS Caterpillar, Rexroth, Kawasaki, Komatsu, Linde, Sauer Sundstrand, Eaton, Parker/Denison hidraulinis stūmoklinis siurblys, hidraulinis mentiniai siurblys arba hidraulinis variklis, Kinijoje.

Kas yra privalumas TIMEWAY?

1.Aukščiausios kokybės garantijos palankiausia kaina.

2.85% mūsų darbuotojai yra sumanūs technikai ir mechanika.TIMEWAY mano, tik puikūs žmonės, gali sukelti puikių produktų.

3.TIMEWAY turi visas linijas, su pažangios gamybos įranga iš medžiagos, gataviems produktams.

4.Platų produktų asortimentą, jūsų nuoroda.

Ką apie pakavimo ir pristatymo informacija iš TIMEWAY?

1.Standartinis eksportuojančių mediniai atveju Jūra, o kartoninės dėžės Oro ar Išreikšti.Be to, individualų pakavimo priimtina.

2. Akcijų, per 3-4 dienas po mokėjimai.Išparduoti, mes bus parengti jį į 14-25 dienomis, kurios yra labai retai vyksta TIMEWAY.

Sveiki atvykę į TIMEWAY!

Jei jums reikia hidraulinis siurblys arba hidraulinio siurblio dalys, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu!Mes visada pasiruošę atsakyti!

Žymos: bmw r1200gs taurė, bluetooth akiniai, dviračių antspaudas, audi dažai, sunglass su mp3, šakutės rockshox, kištuko šakutės, 29er air fork, great wall siurblys, disko fork

Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Kilmės JP(Kilmės)
Modelio Numeris OLP8
Prekės Pavadinimas timeway
Prašymas Matavimas
Degalai Variklis
Galia elektrinis
Naudojimas Aliejus
Spaudimas Aukšto Slėgio
Struktūra Vieno etapo Siurblys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai