Slėgio Plovimo Sniego Putų Lance Už Karcher K Aukšto Slėgio Putų Ginklą, Patrankos, Muilo Foamer Antgalis Automobilių Švarus Putų Plovimo Putos, Montažinės

w83400

€11.02

Nauja prekė

Žalvario Sniego Putų Pistoletas su 1L Butelį Karcher K2~K7 Aukšto Slėgio Poveržlės

Išsižadėjimas: Mes ne Karcher prekės arba susiję su jais.Mes ne parduoti šias Slėgio Plovyklos, tačiau siūlo kai kurios suderinamos jų dalių.

A tipo= Karcherplastic adapteris (žalvario, sriegis jungtis)

Tipas B= Karcher aliuminio adapterio Tipas C= Karcher plastikinis adapteris

Pastaba: tik skirtumas tarp A/B/ Nvs medžiagą adapteris, visi kiti yra tos pačios (putų pistoletas yra tas pats, ir adapteris dydis yra tas pats)

Aprašymas:

PUTŲ BLASTER " standard Putų Lance sukuria super putų, maišant muilas iš butelio ir aukšto slėgio vandens srovė iš jūsų aukšto slėgio plovimo įrenginio.Su patobulinta konstrukcija , jis gali mesti neįtikėtinai storos ir tankios putos ant jūsų automobilis, motociklas, grindų, šaligatvio, stogas ar kitas skalbti elementus.

Kodėl verta rinktis PUTŲ BLASTER Sniego Putų Pistoletas:

1. Galingas Putų Pistoletas, purškalai muilo putos iki 6m/ 20ft;

2. Žalvario ir metalo pagrindinė institucija, skirta didelio apkrovimo, anti-rust ir patvarus; Tiksliai pagamintos antgalis ir mygtukas dalys užtikrinti, gausios ir tankus putplastis su mažiau muilo mišinio santykis.

3. Atnaujintas didelis ir tolygiai laidinio nerūdijančio plieno, kiaurasamtis daugiau, tiršta puta.

4. Papildomų žalvarinis purkštukas 1,1 mm generuoti gausios putos apie 60~130bar (900~1850psi) mažas slėgio poveržlės.Standartinis Putų Pistoletas su 1,25 mm antgalis įdiegta paprastai slėgio plovimo virš 130bar (1850psi).Jei jūs turite buitinės aukšto slėgio plovimo įrenginį, kuriant storio putų, prašome ardyti 1,25 mm antgalis iš Putų Pistoletas su plokščiu atsuktuvu, ir surinkti 1.10 mm į jūsų Putų Pistoletas.

5. Naujas Ergonomiškas lengva rankena butelį talpa 1 litro (33 oz) , didelė anga lengvai pildymo.Butelis su matavimo ženklas yra skaidri ir jūs galite matyti poilsio volume šampūnas.

6. Naudokite mažiau muilo, mažiau aplinką ir efektyviai!Kurti tankus putų, naudojant tik 1: 5 maišymo santykis automobilių plovimo šampūnas ir vandens butelis

7. Su filtru pabaigos, siurbimo žarnos, filtro dalelių muilas arba vandens, niekada subraižyti automobilio dažų.PUTŲ BLASTER atkreipti dėmesį į kiekvieną informaciją pateikti geriausi rūpintis savo automobiliu.

Kaip Naudoti:

1. Montavimas Adapteris su sandarinimo juosta iki Putų Pistoletas, tada Prijunkite jį prie Slėgio Plovimo Ginklą ar Pratęsti Lance.

2. Gauti tankus putos, maždaug 20 proc. automobilio plovimo šampūnas ir 80% vandens į butelį.

3. Reguliatoriaus Rankenėlę kontrolę suma muilo ir vandens mišinio, kuris yra sudarytas iš butelio.

4. Su Putų Lance ' s reguliuojami Fan Antgalis, galite nustatyti purškimo modelis nuo tiesaus srauto į plačią, ventiliatoriaus modelis.

5. Didesnis slėgis nuo slėgio plovimo, geriau putos iš Putų Pistoletas.Darbo su slėgio plovimo mažiau nei 130bar, mes rekomenduojame naudoti 1,1 mm antgalis ant Putų Pistoletas.

Profesionalus Aptarnavimas Atsakyti per 24 valandas, darbo dienomis.Susisiekite su mūsų paslaugų internetu tiesiogiai, jei jokių problemų.

Pastaba:

1. Putų Lance puikiai veikia su tiek elektros ir benzino slėgio plovyklos tarp 60~300bar (870~4500psi).Tačiau Ji nėra tinkama sodo žarna ar juostos vandens žarna.

2. Kaip yra dviejų tipų adapteris, skirtas šios markės slėgio plovimo.Prašome patikrinti, adapteris dydis ir įsitikinkite, kad ji tinka jūsų mašina .Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl nesuderinamumo adapteris.Jei jums nėra aišku, prašome atsiųsti mums nuotrauką iš savo ginklą ir lance, padėsime pasirinkti tinkamą adapterį.

Žymos: bosch, vožtuvas karcher k2, automobilių poveikis, reguliuoti sniego putų lance, putų mjjc, acoust putų, gun metal pistoletas, priedų karcher, automobilių sniegas, automobilių valymo 10

Su Vandens Vamzdžiai No
Rankenos Tipas Pirštu Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Vandens Purškimo Tipas Ventiliatorius
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Antgalio Medžiaga Vario
Sąsaja Medžiaga Vario
Prekės Pavadinimas LOKYS JĖGA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai