Naujas Saulės Spindulių Judesio Jutiklis 110Db Signalizacija Su Sirena Strobe Šviesos Sode Carage Mesti Carvan Apsaugos Signalizacijos Sistema-

w83946

€11.44

-1.27

€12.71

-9 %

Nauja prekė

Pareigos:dienos režimas, 24-valandų indukcijos garso ir šviesos signalą,naktinis režimas nėra jutimo per dieną,ir vasaros yra jutikliai, garso ir šviesos signalizacija.

Naudojimo instrukcijos:1.Pirmas failas yra 24 valandų indukcijos garso ir šviesos signalizacijos dienos režimu, nuspauskite ir palaikykite jungiklį 5 sekundes,kai išgirsite kritimo garsą,tai reiškia, kad galima pradėti pirmą režimu,jis bus blykstės šviesos apie 35 sekundes(per laikotarpį)Etape nėra prasmės darbą)

2.Jei yra, juda objektas, su kūno temperatūra,pradėti indukcijos garso ir šviesos signalą iš priekinės lempos lygio 10-8 metrų!Asmuo ir toliau skambinti policijai per 35 sekundes.Išjungti išjungti po 35 sekundžių!

3.Antra pavara, yra naktinis režimas.Per dieną,ji neturi prasmės darbo.Ji pradeda dirbti tamsoje,o antroji flash "flash" bus apie 35 sekundes(laikotarpis yra ne stebėjimų metu priminimas etapas).Stebėjimo metodas yra tas pats, kaip ir pirmojo garso ir šviesos signalizacija.

Naudojimo diapazonas:ūkių,miško ūkių,pastu

spalva:raudona

Medžiaga:ABS

Dydis apie:12*6,9 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Saulės apsaugos šviesos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: signalizacijos, namų apsaugos, protingo namo automatika, signalizacijos secur, sirena, judesio jutiklis pir alarma, Signalizacija, S150, dujų tuya, judesio jutiklis, sirena, lauko paukštidę

Ginkluotę Tipas FR Nuotolinio valdiklio
Modelio Numeris Naujas
Prijungimo Tipas Belaidžio
Slaptažodį Klaviatūra Taip
Sertifikavimo NĖRA
Išėjimo Numeris Kaip parodyta
Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas No
Dydis As Shown
Vaizdo sąsaja No
Galia Kaip parodyta
Zonos Numeris Kaip parodyta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai