Universalūs HP Canon Epson Brolis Ricoh Lexmark Dell 4 Spalvų Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema,Tuščias Daugkartiniai CISS ink tank

w84066

€9.03

-1.98

€11.01

-17 %

Nauja prekė

Universalūs HP Canon Epson Brolis Ricoh Lexmark Dell 4 Spalvų Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema,Tuščias Daugkartiniai CISS rašalo bako Medžiaga: PP Spalvos: Žr. nuotraukas Kasetė tūris: 80 ml Linijos ilgis: 1.1 m Tinka "Canon" spausdintuvo modelis 815 816 845 846 rašalo įrašą: 6 cm/2.36" Plug and play nebus pažeisti jūsų spausdintuvas Bus ne chemiškai reaguoja su rašalu Geras sandarinimas, rašalas nėra nuotėkio Dažai gali būti pridėta ne kartą Skaidrus išvaizda Perteklius dažai gali būti lengvai pastebėti per skaidrų išvaizda puiki dovana "pasidaryk pats" Pastaba: 1. Balansas rašalo butelis ir turėtų būti toje pačioje horizontalioje plokštumoje. 2. Ten yra dvi skyles ant rašalo kasetės, viena yra pripildymo anga (dideli), kiti yra oro anga (mažas).Atviros oro skyles naudojant, kurių galima išvengti problemų dėl trukdymo rašalo. 3. Rašalo kasetę, ir spausdintuvas turi būti toje pačioje horizontalioje plokštumoje. 4. Pridėti rašalo spausdintuvo jeigu perspėjimo appeares. 5. Laikykite rašalo teka esančią nuorodą.Ar turės įtakos spausdinimo kokybei.Dydis: Žr. nuotrauką Nr. mažmeninės pakuotės Kiekis: 1Pc Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū! 1Pc xPractical Daugkartiniai Rašalo Kasetė 4 Spalvų CISS Montavimo Canon Spausdinimo Spausdintuvas Metodas / tvarka: 1 po maitinimo, atjunkite maitinimo, atidaryti priekinio skydelio. 2 kasetė viršutinės punch, atkreipkite dėmesį į vietą, ypač virš skylės [color kasečių] šiek tiek mažas, ir tada pagal ilgį vamzdyno sekcijos yra geras.Įdėkite į skylę, aš ne padaryti gerą pamatyti. 3 įdėta į rašalo srautą į antgalį į skylę, prieš, tada įdėti patikrinti, vožtuvas užsidaro.Tada nuvalykite apačioje kasetė su švariu popieriaus. 4 dujotiekio į pirmą, įdėti ją, ir pagaliau rašalo langelį.Perkelkite įrašus į viršų. 5 kairėje pusėje rašalo dėžutė, gera ilgio dujotiekio, su dvipuse lipnia fiksuotos vamzdynų.Aš nesu tinkamas fiksažų.Su dvipuse lipnia. 6 stick, įdėti dangtelį krašto flakono dangtelį, dangtelis buvęs siūti iš šono linija nvs. 7 įrengtas, prijunkite maitinimo bandymo, jokių problemų.Dalykai, kuriems reikia dėmesio: 1.Pastaba: pozicija rašalo kasetė 2.Atkreipkite dėmesį į ilgį, laidai, ne per ilgas arba per trumpas.

Nuotraukos Produktus

Apmokėjimas :

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą :

Prekės vežamos per 3 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti & Garantija :

Grįžti :

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Atsiliepimai :

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: brolis koja, canon pixma, ciss bakas, ciss už hp, membraniniai slėgio reguliatorius, ciss ink tank, ciss, brolis rašalo kasetė, z31, pakabukas bakas

Tipas Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema
Modelio Numeris Ciss "PASIDARYK pats" rinkiniai
spalva 4 spalvų BK C M Y
Suderinamos Prekės Universalus
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamo Spausdintuvo Tipas rašalinis spausdintuvas
Produktai Universalūs HP Canon Epson Brolis Ricoh Lexmark Dell 4 Spalvų CISS
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakuotė Bulk Taip
Darbas Universalūs HP Canon Epson Brolis Ricoh Lexmark Dell
Tuščia ar pilna Tuščias be rašalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai