PSSS Originalus Belaidis HD Saulės Mokestį Automobilių Padangų Slėgio stebėjimo Sistemos, Signalizacijos Ekrano jungti, su Vibracija su 4/5/8 Davikliai

w84566

€19.60

-14.78

€34.38

-42 %

Nauja prekė

Tipas: DEVELUCK Pažangi Saulės PSSS Automobilių Padangų Slėgis

[1. Atsarginių padangų, taip pat gali būti stebimos realiu laiku] naujai modernizuotas 5-ratų TPMS padangų slėgio stebėjimo sistema, gali užkirsti kelią atsarginių padangų yra naudojami paprastai avarinių situacijų!

【2 baterijos Būdais & Reguliuojamas Ryškumas】 2 baterijos Būdų - Parama USB kabelis įkrovimui ir saulės baterija.Ji neužima automobilio cigarečių degiklio lizdą, užtikrinti, padangų slėgio stebėjimo sistema veiks nuolat.nesijaudinkite dėl to, ekranas yra per ryškus ar per tamsus, paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami nustatyti ryškumą.

【3 Aliarmo Režimai】Develuck padangų slėgio stebėjimo sistema, pasižymi tikslių duomenų, realaus laiko atvaizdavimas.Greitai ištekėti, signalizacija, lėtai nutekėjimas signalizacija, aukšto slėgio aliarmas aukštos temperatūros aliarmas, jutiklio gedimas signalizacijos ir jutiklis, baterijos mažos galios signalą, užtikrina saugaus vairavimo.

【4 Išorės Bžūp Jutikliai】4 Jutikliai su vandeniui ir antikorozinės technologija, visiškai kvalifikuoti lietingą dieną. (TPMS yra tinkamas automobilio padangų slėgis yra mažesnis nei 3,5 Bar. )

【5 Lengva įdiegti & Veikti】: Lengva įdiegti.Tik imtis keletą minučių baigti diegimo.Nereikia ardyti, jūsų padangos.Ir jis išsijungia automatiškai, kai automobilis yra nejudėdamas laiką ir automatiškai vėl įsijungia, kai judesio aptinkamas.

1.Spalvotas LCD skaitmeninis ekranas aiškiai rodyti padangų informacija

2.Aukštos Temperatūros / Nuotėkio / Low Battery Alarm

3.Pažangi Šoko paleisti, kai automobilis juda, nereikia įjungti/išjungti

4.Belaidžio ryšio su davikliais, lengva įdiegti,prie stiklo

5.Vidaus jutikliai ir išorinių jutiklių, funkcijos, patenkinti visus jūsų poreikius

6.Du vienetai (PSI / Bar) nepastovus, galite nustatyti vieną, kuri jums patinka.

Automatinis Ryškumo Reguliavimas

Įspėjimas apie riziką visą laiką

Dabar ratų kontroliuoti, saugoti jums kiekvieną kartą

DUK

1. Kas yra vaidmuo diegiant padangų slėgio stebėjimo?

Atsakymas: padangų slėgio stebėjimo galite stebėti padangų slėgį ir temperatūrą keturios padangos automobilį, realiu laiku.Padangų sukibimas sumažėja ir stabdymo savybės susilpnėja. 3. Toliau vairavimo, kai f & padangų nutekėjimas bus prarasti padangų ir ratų; 4. Kai padangų slėgis yra nesubalansuotas, tai lengva atitraukti važiuojant ir stabdant, ir toliau vairuoti, gali sukelti eismo įvykio).Pasiekti kuro ekonomiją, sumažina padangų dėvėjimąsi ir (arba) žalą su centru, sumažinti eismo įvykių dėl padangų.

2. Gali mano automobilio įdiegti padangų slėgio stebėjimo?

Atsakymas: Šis produktas yra tinkamas 0-8.0 bar modelių, tinkančių 99% keturių ratų modelių rinkoje (automobilio padangų slėgio standartas gali būti rasti čia: vairuotojo sėdynė, durų pusėje B degalų bako dangtelio viduje).Taikoma automobiliams su padangų verčių diapazonas: maži automobiliai, visureigiai, komercinių transporto priemonių, lengvųjų automobilių, mikroautobusų, Visureigius ir pan.

3. Yra padangų slėgio nustatymo tikslus?

Atsakymas: ekrano yra tiksli, padangų slėgio yra tiksli, O. IBar, ir padangų temperatūra yra tiksliai [ire.Siekiant, kad produktas siekiant kokybės užtikrinimo, ji turi praeiti 4 bandymai: A. padangų slėgio porą priemonė, B. aukšto slėgio, žemo slėgio jutiklis, C. greitai ištekėti, lėtai nuotėkio detektorius, D. jutiklis nuotėkio testeris.

4. Bus ekranas veikia 110km / h nesugeba?

Atsakymas: Ji nesugrius.Mes padarėme daug automobilis veikia daugiau nei 150km / h, naudodami mūsų padangų slėgis tikrų bandymų, ir taip pat įrengta su profesionalia spektro priemonių ir konkrečių bandymų programinės įrangos bandymus.Mūsų jutiklis naudoja Japonų prietaisu siųsti duomenis kartą per 2S, o ekranas naudoja Infineon chip atnaujinti duomenis vieną kartą, 3S, tokiu būdu sprendžiant problemą lėtas atsakas.

5. Kodėl ji yra įdiegta padangų slėgio monitorius rodo 0, tai, kas yra priežastis?

Atsakymas: nes automobilio savininkas įdiegia jutiklio pirmojo, ir tada pasirodo ekrane.Ekranas negauna pažadinimo signalas nuo daviklio, todėl, kai ekranas yra įjungtas, ekrane yra visi 0. Kai automobilis pasiekia 40 metrų, ekrane bus atnaujinti jutiklių duomenis. (Todėl yra rekomenduojama: įjunkite monitorių pirma, ir tada įdiegti jutiklio.Kai jutiklis yra įdiegta, stebėti gaus jutiklis pažadinimo signalas ir ekrane bus upd

Žymos: osmanų balta, tpm, 5 colių automobilinis ekranas, auto padangos, signalizacijos automobilių sistema, tomy automobilių ekranas, gamepads usb android, carlinkit, android stebėti, 7018b android

Ekranas Spalvinga skaitmeninis ekranas
Din Vienas Din
Jutikliai Vidaus ir Išorės Jutiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 5V
Modelio Pavadinimas TY588
Baterijos Veikimo Trukmė Build-in Jutiklis 5 metų / Išorės Jutiklis 2 metų
Sąsaja USB
Prekės Svoris 0.3kg
Jutiklių skaičius 4/5/8 vidinis arba išorinis davikliai
Slėgio įrenginys psi / baras
OSD Kalba lietuvių
Medžiagos Tipas ABS Plastiko
PSSS Padangų slėgio stebėjimo Sistema
Ekrano kampo reguliavimas Aukštyn ir žemyn 45 laipsnių
Prekės Pavadinimas Threesome
Darbinis Slėgis 0 - 99 vsi
Perdavimo Dažnis 433.92 MHZ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai