D Formos Sagtimi 23KN Twist Vartai Karabinai 24KN D-žiedas Auto Užrakinimas Karabinai Varžtas Vartų Keychain Rappelling Hamakas skląstelį

w84774

€9.17

-3.06

€12.23

-25 %

Nauja prekė

Aviacijos aluminum pastatyti, didelio stiprumo ir patikimos, kopimas į kalnus, plaukiojimas baidarėmis, rappelling, priekabos ir taip pat geras hamakas sūpynės.jogos diržas ir maišas smėlio.

Ypatybė: 2 karabinai rinkinys su įvairių tempimo pajėgumas.Aviacinio aliuminio lydinio pagaminta.Didelio stiprumo ir patikimos, kopimas į kalnus, plaukiojimas baidarėmis, rappelling, priekabos ir taip pat geras hamakas sūpynės, jogos diržas ir maišas smėlio.

Specifikacija: Medžiaga: Aviacijos aliuminio 7075 Spalva: Juoda / Violetinė (pasirinktinai), Tempimo galia: 23KN, 24KN Pakuotės svoris: 130-135g / 4.5-4.7 oz

Paketų Sąrašo: 2 * Karabinai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: mažas caribiner įrašus, hamakas žiedas, edc karabinai raudona, mppt 60hz, nardymo ritės piršto ritės, auto vartų, karabinai inkaro, carabin lipti, keychain dūmų, Hamakas Sūpynės

Tipas Karabinai & Quickdraws
Prekės Pavadinimas LIXADA
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai