0.5x6m Šviesiai Mėlyna 65%VLT Saulės Atspalvis, Langų Plėvelė UV Įrodymas Nano Keramikos Plėvelė, Langų, Automobilių Home Office

w84778

€20.79

-1.33

€22.12

-6 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas:100% UV Įrodymas Nano Keramikos Atspalviu

Medžiaga :PET

Spalva : Šviesiai Mėlyna

Dydis: 20" x 236.22"(50cm x 600cm)

Pakuotė: 1pc

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 2-3cm nuokrypis.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

1. Apmušalas rankšluosčiai / drop šluostės per savo stiklo langai / durys / kitos dalys stiklai.

2. Švarus lango stiklo ir rėmo, naudojant skustuvą grandiklis, ir džiaugsmo sprendimas.Nuvalykite ir švarus, kaip gerai, kaip įmanoma, todėl įsitikinkite, kad visas šiukšles yra visiškai eliminuojami.

3. Po valymo, pašalinti nuimamu apsauginiu sluoksniu ir taikyti saugos filmas, švarus stiklas.Pabandykite "atgal-geležinkelių" technika, kai taikote filmas " sukti jį ant stiklo vienoje sklandžiai žingsnis, atėmus raukšles ar raukšles.

4. Antgalis langams filmas "tack" ją į vietą ir pašalinti šiek tiek vandens.Pirmą kartą valytuvas, imti kuo daugiau vandens, iš po plėvelės ir apžiūrėti visą kino švarą.Šiuo metu, jūs galite vis pakelkite kino ir išskalauti bet likusių nuolaužų.

5. Pirmyn, apdailos filmas su snap peilis peilis ir frezavimo įrankio, kad tilptų veikiamų stiklo ir pasiekti teisingą krašto maržos dydis apytiksliai 1/16 colio pločio.Tinkamą darbą padarys sienos vos pastebimas.

6. Antgalis langams iš likusių vandens pat.Mažiau vandens, pagal filmas padės jai išdžiūti greičiau.Pirmyn, susipažinti filmo paskutinį kartą.Šiuo metu filmą dar gali leisti kėlimo, skalavimas ir liesti langų.

7. Po patikrinimo, užsandarinti kraštus, plėvelės sandariai suirutę rankšluosčiu ar vystyklų aplink savo apdailos priemonė.Naudokite šią stumti iš bet kokios drėgmės netoli plėvelės kraštai užtikrinti valyti kraštus ir tinkamai plėvelės klijavimui.

8. Skalauti įdiegta langų plėvelė ir ar patikrinami.

1. Laivybos laikas yra apie 5-7 DARBO DIENŲ FedEx arba UPS ir kt.oro express, mes neturime garantija pristatymas į visus tarptautinių siuntų, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau / trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus.

2. Prekes kainos ir siuntimo išlaidų negalima įtraukti atokioje vietovėje mokestis ir importo mokesčių ar bet kokių kitų mokesčių.Mes pasiliekame teisę.

3. Nuotolinio srityje mokestį, jei jūsų pristatymo adresas yra FedEx arba UPS ir kt.nuotolinio valdymo srityje.Ir pirkėjas yra atsakingas už mokesčio (jei reikia).

1. Mes priimame įvairius mokėjimo būdus.Beveik kiekvieno stiliaus kreditinės kortelės, PayPal, banko pavedimu ir kt.

2. Prašome sumokėti per tris dienas nuo užsakymą.

3. Jūsų mokėjimas bus išleistas tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

1. Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės spręsti problemą, ir duoti jums tinkamą sprendimą.

2. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

3. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome mus palieka teigiamų atsiliepimų.

4. Nesivaržykite siųsti savo klausimus, pasiteirauti apie produkto mums.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną.

5. Mes tikimės, kad išgirsti iš jūsų laiškų.Katalogas bus išsiųsta jums, jei jums reikia.

Žymos: langų plėvelė elantra, "honda" langų plėvelė, parašas, langų plėvelė, religinių langų plėvelė, paukščių langų plėvelė, sedanas, langų plėvelės, miestas, langų plėvelė, pilka langų plėvelė, lino langų plėvelė, moterys langų plėvelė

spalva Šviesiai Mėlyna
VLT 65%
Prekės Pavadinimas HOHOFILM
Tipas Šilumos Atmetimo
UV Įrodymas 100%
Dydis 20''x236.22''(50cm x 600cm)
Modelio Numeris UV400-65100-50cm600cm
Paviršiaus Apdorojimas Kita
Medžiaga pet
Funkcija Šilumos Izoliacija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai