35 Spalvos Matinis Blizgučiai Mirguliavimas Eyeshadow Makiažo Paletė Ilgalaikis Akių Šešėliai Pallete Didelis Pigmento Kosmetika Su Savo Logotipą

w84855

€10.85

Nauja prekė

35 Spalvos Matinis Blizgučiai Mirguliavimas Eyeshadow Makiažo Paletė Ilgalaikis Akių Šešėliai Pallete Didelis Pigmento Kosmetika Su Savo Logotipą

Aprašymas

Labai pigmentiniai šešėliai paletė apima 35 atspalvių, kurie yra sklandus ir švelnus tekstūros milteliai.Intensyvus pigmento,sklandžiai galite žaisti su spalvomis.Kelių spalvų su matiniu/mirguliavimas/glittler gamtos texure,puikiai tinka visų rūšių proga.Atsparus vandeniui efektas!Lengva pašalinti makiažas!Ne dirginimas odos!Ne esmė!Paletės lauke suprojektuota yra labai gražus.

Custom logotipą:

Paprastai mes spausdinti privačios etiketės ant paletės ir pakavimo dėžutė.Susisiekite su mumis ir patvirtinti individualų informacija.

Specifikacijos

Svoris:apie 350g Gaminio dydis:21cm*15.8 cm*1,2 cm Tinka: Visų Tipų Odai

Šiltas patarimas

Mes nesame atsakingi už bet PVM ar MOKESČIUS.Importo muitai ir mokesčiai, neįtrauktos į vieneto kainą ar siuntimo išlaidas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-2cm paklaida, dėl rankinis matavimas.

Pristatymas

1.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo gavimo. 2.Prekės bus išsiųstos per E-paketinio,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,DHL, "FEDEX", UPS,TNT ir t.t. 3.E-pakelis,Paprastai pristatymo laikas yra maždaug 7-15 dienų AFRIKOS,Šiaurės Amerikos,Europos šalių 4....Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,paprastai 20-45 darbo dienos pristatymas.JAV:15-40days UK/AU/CA:25-45 dienas Kiti:35-55 dienų Brazilija/Meksika/Čilė ir tt toli šalyje,45-60 dienų normalios būklės, išskyrus ypatingas.bet kartais tarptautinio pristatymo highed priklauso nuo vietinių tradicijų ir post office., Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko,pls susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!Prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ar paslaugų.Jei esate unsatified ar turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą,mes padarysime viską, kad padėtų jums.Esame dėkingi už jūsų supratimą.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl www.pajudek.lt TradeManager arba rašykite mums!

Žymos: a4 popieriaus smulkintuvas, 135 modelis, modelis derva, revoliucija makiažas palett, maišelis "chanel", revoliucija makiažo paletė reloaded, paletės eyeshadow, mėlyna blush, akių švytėjimas, akių šešėliai palett

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kiekis 1/30/50pcs
Apdaila Natūralus
NET WT 42g
Sertifikavimo GZZZ
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Modelio Numeris CPL-001
Dydis Full Size
Tipas akių šešėliai
Vienos spalvos/multi-color Virš aštuonių spalvų
GZZZ ZGZWBZ
Naudos Lengva Nešioti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai