5 Gabalus Juvelyrika Priėmimo Replės Nustatyti, Papuošalai Duobute Pjaustymo pakavimo ir "PASIDARYK pats" amatai

w85030

€10.12

-3.2

€13.32

-24 %

Nauja prekė

5 Gabalus Juvelyrika Priėmimo Replės Nustatyti, Papuošalai Duobute Pjaustymo pakavimo ir "PASIDARYK pats" amatai

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1.5-In-1 pakuotė: ateina su 5 vienetų juvelyrikos priėmimo replės į vieną paketą, įskaitant adata replės, apvalios replės, vielos pjovimo replės, lenktos replės ir plokščios replės, būtina turėti pradedantieji, ar profesionalai projektuojant ir kuriant.Patvarus ir kietas: šie papuošalai replės yra pagaminti iš kietojo plieno medžiagos, nėra lengvai deformuojasi ir neveikia, ir padengtas patogus, neslidus guminis rankenos ilgai ir veiksmingai naudoti

2.Spalvinga gumos rankenos: mūsų papuošalai priėmimo replės skirtos su skirtingos spalvos guma dengtos rankenos siekiant atskirti ir patogus naudoti, tai ergonomiškas dizainas ne tik prisideda prie jūsų bendrą komfortą, bet taip pat leidžia lengviau į savo rankas, kai jūs turite išspręsti tas kietas darbo vietų, kad yra sunku pasiekti.

3.Plati programų: yra daug įvairių rūšių juvelyrikos priėmimo replės galima dangos pagrindai daugiau rankų darbo poreikius, puikus lenkimo, sukimo ir pjovimo laidų, remontas ir priežiūra, pjovimo headpins, mažas grandinės, laidai, duobute ir kiti papuošalai susijusius projektus.

4.Kompaktiškas ir nešiojamas: šis rinkinys papuošalų priėmimo replės yra kompaktiškas dydis, kuris yra patogus jums laikyti įrankių dėžė, automobilių salono, ar persirengimo be užima per daug vietos, ir praktiškai už išeinančius ir keliauti naudoti lietingą dieną

5.5 Gabalus juvelyrika priėmimo replės nustatyti, adata replės, apvalios replės, vielos pjovimo replės, lenktos replės ir plokščios replės papuošalai duobute pjaustymo pakavimo ir "PASIDARYK pats" amatai.

Adata replės:

Sukurta atidarymo ir uždarymo šuolis žiedai, laikymo smulkių daiktų ir formuojant viela.

Apvalios replės:

Sukurta formavimo kilpos vielos, tai ypač patogu, kai darai bet vielos vyniojimas ir taip pat kurti savo akių smeigtukai.

Vielos pjovimo replės:

Skirtas pjovimo plona metaline viela, minkšta viela, headpins, akių smeigtukų, mažų grandinės, tigro uodega, virvės, duobute, ir jūsų papuošalai priėmimo poreikius elementus.

Lenktos replės:

puikus gauti į ir įspūdingos sunkiai pasiekiamose vietose, jie taip pat gali būti taikomas atidarymo ir uždarymo šuolis žiedai ir formuojant viela.Kad išlenktas kampas patarimai tai pamatyti savo darbą, be rankenos stabdo savo tiesioginio matomumo zonoje.

Plokščiosios replės:

Plokščiosios replės funkcija platesnį paviršių, tai leidžia juos gerai dirbti ūkyje didesnių laižytis paviršių ir lenkimo smailių kampų lapo ir viela.Plačiau nosies daro juos stabilus ir patogus atidarymo ir uždarymo šuolis žiedai.

dydis:12cm

Medžiaga:plienas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x raudona butas-replės

1 x mėlyna lenktos replės

1 x pink replės vielos

1 x raudonos apvalios replės

1 x šviesiai mėlynos spalvos, adata replės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.pajudek.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.pajudek.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: vielos žiedas auskarai, apsauginiai ausų auskarai, geo vielos auskarai, auskarai tiekėjas auskarai, fox ausies auskarai, tiekėjas auskarai "pasidaryk pats", shell vielos auskarai, replės auskarai, nustatyti brangina auskarai, nustatyti austi auskarai

Modelio Numeris "PASIDARYK pats" amatų auskarai papuošalai priėmimo reikmenų rinkinys prieplaukų priedai
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Įrankių Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės "PASIDARYK pats" Papuošalai Išvados, Rankų darbo Amatų Papuošalai, Aksesuarai Dalys
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai