BIO Aliejus, eteriniai Rozmarinų eco-friendly

w85227

€9.03

Nauja prekė

Tai kvepiančių krūmų, daugiamečių sumedėjusių ir lape, labai šakotas ir kartais fubsy ir ji gali pasiekti priemonę iš ilgio ir 2 metrų aukštį.Lapai visada Žalia ir Baltymus, flores, rožės, raudonos arba mėlynos spalvos.Gimtoji iš Viduržemio jūros regiono.Eterinis aliejus, kuris išgaunamas tiesiogiai iš lapų.

Ji šlovės atneša laimę ir saugo nuo piktųjų dvasių, raganavimas ir magick.

Tai galingas antiseptikas ir papildomai Stimuliuoja, colagogo ir diuretikas.Tai nuostabi, antibakterinių ir antiseptinių savybių.Išoriniam naudojimui

Plaukų priežiūra: Pridėti plaukų šampūnas nuo 4 iki 8 lašų kiekvieno paraišką plaukų šampūnas arba įpilama 5 ml, mažmeninė prekyba paketus plaukų šampūnas.Dėl savo savybių atgaivinimo ir stimuliatorių, padeda al sveiką plaukų augimą ir strongman.Kreiptis su smulkiąja [massager].Pleiskanų, alopecija ir riebaluoti plaukai.

Kosmetikos: natūralus vaistas nuo spuogų ir odos riebalus. 1 podagra 15 ml bazinė alyva augalų, tavo kremas habi tavo al arba nagai podagra s medvilnės ir rub padarytos plotas.

Vonios kambariai: 7-10 lašų Kabinos arba sūkurine vonia.Padeda Kovoti su celulite.Taip pat kvėpavimo takų infekcijų, flus, peršalimo, astmos ir skausmai iš geros antraštės arba migrena, galvos skausmas.

Masažas grožio: Padeda Kovoti su celulite su [massager] kasdien. 4-7 lašai 15 ml bazinė alyva augalų (Aliejaus daržovių, O) Ar tavo kremas habi tavo al.Malšina menstruacijų skausmus, [massager] mano nugaros ir pilvo apačioje.Taip pat yra naudojamas gydant skausmai, sąnarių, reumato ir lumbalgias.Tai poveikio, gijimą idealiai tinka opos ir žaizdos, taikyti 2-3 lašai ant medvilnės per padarytos plotas.

Linnen: 2-3 lašai į į išorinės dalies UNDERSHIRT, krūtinės srityje.

Inhaliacijas pagerinti savo psichinę ir fizinę sveikatą, ir už emocinę pusiausvyrą.Depresija, stresas, nuovargis, galvos skausmas, migrena, sinusitas, flus, peršalimo, kvėpavimo takų infekcijos ir astma.Ji efektas hipertensor (ups), įtampos ir pagyvėja kraujo cirkuliacija: Difuzorius: 1-3 lašai 1-2 ltr vandens.Lempos aromatas: 4-7 lašai 15 ml vandens paviršiaus de-15 m2. Vidaus naudoja

Užpilas: 2-3 lašai Taurės.Kovoti su problemomis digestivos kaip digestiones sunkus, vidurių užkietėjimas ir viduriavimas.Išvengti opos.Mažina kosulį ir pucia gerklė.

Taip pat gali būti naudojamas kaip pagardas į troškinius, marinatu ir mėsa, ypač kiauliena ir ėriena. 4-7 lašai 15 ml vandens.

Aromatiza aliejus, vynus, sūrius, valdybos ir actą. 4-7 lašai 15 ml vandens.Įspėjimas

Tiek išorės, naudoti kaip vidaus.Reikia tirti atskirai.Išvengti perdozavimo.Vengti patekimo vaizdo.Jei alyva patenka į akis, lávelos su daug vandens.Laikyti ne pasiekti iš vaikų.Jei esate nėščia ar krūtimi maitinančios krūtimi, pasitarkite su savo PROFESINĖS sveikatos prieš naudojant.

Pristatymas: matinio stiklo indelyje.

Tūris: 10 ml.

Taip pat jūs galite palūkanų...

Žymos: nakvišų aliejus, dragon oil, bio oil, aukštos naftos, bio aliejus odos priežiūrai, 200ml bio oil, mangų aliejus, osmanthus muilas, naftos dėmė, krūtinė aliejus

Elemento Tipas Eterinis Aliejus
Prekės Pavadinimas bioBética
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Modelio Numeris E0014

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai