Naujų Automobilių Puodelio Laikiklis Telefono Kalno Stovi Mobiliojo Telefono Laikiklį, Gėrimo Buteliuko Laikiklis Reguliuojamas Automobilinis Laikiklis Iphone X Xiaomi

w85670

€7.77

-8.75

€16.52

-52 %

Nauja prekė

Naujų Automobilių Puodelio Laikiklis Telefono Kalno Stovi Mobiliojo Telefono Laikiklį, Gėrimo Buteliuko Laikiklis Reguliuojamas Automobilinis Laikiklis Iphone X Xiaomi

Specifikacija:

1. 【Tvirtas, Stabilus & Patvarus】, Pagaminti iš reguliuojamas sunkiųjų bazinių ir patvaraus plastiko, automobilinis telefono laikiklis, bus saugiai užrakinti savo puodelio laikiklis.Ji gali turėti telefoną stabiliai nesibaimindami, kad jūsų telefonas bus kristi žemyn, kaip jūs vairuojate.Patogiai naudodami savo telefonus, GPS navigacija ir laisvų rankų funkcijos.Atidaryti apačioje dėklas dizainas telefono mount galite įkrauti savo telefoną.

2. 【Paprastas ir Greitas Montavimas】Vieno mygtuko įrenginio išleidimo lengvai pritvirtinti ir nuimti savo mobiliojo prietaiso.

3.【Lanksti, Reguliuojama ir Saugų】Šio automobilio puodelio laikiklį telefono kalno ateina su ilga lanksčia žąsų kaklo ir 360° sukimosi telefono laikiklis.

4. 【Universalus & Plačias Suderinamumo】Ši taurė kalno telefono laikiklis, tinka visų tipų 2.2" - 4" įstrižainės įrenginiai, "iPhone" 11 Pro/XS Mas/XR/8/7 Plius/6s, Samsung S10/P9+/S8 Plius/S7 Edge/Note9, Už "Huawei" ir kt.Ji rems max 0.8" storio prietaiso.

1. PASAULYJE PRISTATYMAS

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimas

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.pls įsitikinkite, adresas ATITIKTŲ jūsų pristatymo adresą.ačiū.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir tik jūsų nuoroda .

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas

1. Mes esame profesionalų komanda ,jei turite kokių nors klausimų,pls nedvejodami kreipkitės į mus .ačiū

2.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

3. Ir Kai gausite prekes ,jei yra kokių nors problemų ,pls susisiekti su mumis .Mes susidoroti su juo artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: puodelio laikiklis, tvarstis telefono turėtojas, automobilio savininkas telefono, savininkas telefono, kortelės kredito turėtojas, garmin laikiklis, cellfone automobilio turėtojas, telefonas popsocket, telefono " pop lizdas, mobil telefono

Prekės Pavadinimas HKXA
Suderinama 2 Samsung Galaxy A51 A10 S8 S9 plus Pastaba 8 9
Suderinama 3 Už Xiaomi 10 9 9T 8 SE SUMAIŠYKITE 3 Redmi Pastaba 8 7 pro
Įkroviklis No
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
2 funkcija Automobilio Taurės Telefono Turėtojas
3 funkcija Telefonas Stovo Laikiklį, Automobilinį Puodelį
Funkcija 6 puodelio laikiklis stendas
Yra Garsiakalbis No
4 funkcija Savininkas Telefono Automobilių
Suderinama 1 Už "Huawei" Mate 20 10 Pro 30 P20 Pro Lite Garbę V20 20 kt
Tinkamas 4 colių - 6.5 colių Įrenginiai
Funkcija 5 Automobilio Puodelio Laikiklį Gėrimo Butelis
Savybės Svorio Plėtra
Suderinamos Prekės Universalus
Funkcija 1 Mobiliojo Telefono Turėtojui Už Automobilio Puodelio Laikiklį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai