TAETEA 7572 357g Aukštos Kokybės 2010 m. yr Pu'er Arbatos Kinijos Prinokusių Pu-erh Arbata Shu Pu-erh Tortas Shun Pu-er Tortas Partijų Prinokusių Pu-er Arbata

w85899

€13.02

-3.67

€16.69

-21 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!

Įžanga:

Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.

Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.

Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.

Puer Kategorija: Prinokę Pu-erh, Shu Pu er

Neto Masė: 357g/ tortas.Kaina yra tik vienas tortas.

Gamybos data: 2010 m.

Saugojimo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau

Sudedamųjų dalių sąrašas: Yunnan dideli lapai džiovinimo žalia maocha

Gamintojas: Dayi Arbatos Grupė, Menghai Arbatos Fabriką

Nes puerh neturi galiojimo laiką, ir puerh skonį taps skanus su jų metų padidinti, todėl jų kaina ir toliau auga, ir jūs galite, kad būtų geriau, jei jums patinka šios rūšies arbata.Verta pirkti ir rinkti, šiuo metu.

Alaus " vadovas: Ice tea: 1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę. 2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens. 3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min) 4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.

Karšta arbata: 1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas. 2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas. 3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus. 4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Žymos: arbata, dab plius, boba atkarpa, fujian sidabro spyglių arbata, dayi, žalioji arbata, pyragai arbata, tsukiuta cosplay, kinų stiliaus, spalva kinų arbatos rinkinys

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Keramikos
Prekės Pavadinimas ANCHENG

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai