ZOMEI lengvas Nešiojamasis Q666 Profesinės Kelionės Fotoaparato Trikojo Monopodzie aliuminio Kamuolį Galva kompaktiškas VEIDRODINIŲ Universalios

w86243

€72.94

-3.84

€76.78

-5 %

Nauja prekė

Abo ut prekės

1: Twist kojos užraktas, suteikiant patogiau trikojo kojų tvarkymas.Šis trikojis gali būti lengvai konvertuoti į monopodzie.

2: 360 Laipsnių Panning Užbaigti Trikojai: Tiksliai panoramos gali būti lengvai dirigavo naudojant matavimo panning masto tiksliai vaizdo derinimas.

3: Embedded Centras-Skiltyje Kablys ZOMEI visiškai trikojai: A spyruoklinė embedded kablys, apačioje centre-skiltis leidžia jums pakabinti papildomo svorio, nuo stovo, tai svorio centras už didesnį stabilumą.Atskiros Galvos ir Pan Lock: Individualus galvos įtampą ir užrakto rankenėlę, taip pat visos užraktas padėti priimti teisingą padarinių.

4: Tikslumas Suderinta Kamuolį galva į visą šį Trikojai: Universalus kamuolį galva rankena su užsitikrino įrašą, du kartus užtikrinant jūsų fotoaparatą nuo nelaimingų atsitikimų mažėja.Dvigubo veiksmų sunkiosios ballhead su suderinama greitai išleisti plokštelę.Neatsiejama Burbulas Lygis: Leidžia padarinių išvengti netolygaus keptuvės ir galvos judesius.Trikojo kojos gali būti apverstas ir sulankstyti atgal, 180 laipsnių, todėl tai pakankamai maži nešiotis beveik visur.

5: visą Šį trikojai ateina su Keturių segmentų, Centre Skiltis: Gauti aukštis, jums reikia ir galutinis universalumas.Twist Lock Kojos su Anti-Rotacijos Sistemą.

Visą Trikojai kojos gali būti apverstas ir sulankstyti atgal, 180°, jai suteikiant kompaktiškas dydis-20", kai sulankstytas dar 60.2" kai pratęsiamas, jis sveria 3.7 svarų ir gali palaikyti iki 33 kg.

ZOMEI Užbaigti Trikojai Funkcijų konvertuoja į visu dydžiu 55" monopodzie pagal varžtais kartu keičiamajame centro kolonos ir trikojo kojų.

Dviejų kojų kampas pozicijas, suteikia lankstumo ir leidžia fotografuoti ankšta ketvirčiais arba nereguliarus paviršiaus srityse.

Twist lock kojos Twist lock kojos su anti-rotacijos sistema, sujungta su guma užrakinimo spaustuvai, leidžiantis greitai ir grabalioti-nemokamai set-up plius oro ir dulkių atsparumo.

Ateina su nešiojimo dėklas su transportu ir apsauga.

Techniniai duomenys:

Maretial: Aliuminio Stovai Užpildyti

Didžiausia Apkrova-10kg

Max Aukštis (24°Kojų Kampas) w/ Skiltis Pratęsti: 1530mm

Numeris Kojų Skyrius:5

Kojų Užrakinimo Tipas:Twist lock

Centro Kolonėlė:Taip.Prisitvirtina prie kojų skyriuje konvertuoti visu dydžiu monopodzie.

Pakreipimo Intervalas:Nuo -45°/ +90°

Vilkite Kontrolė:Taip

Panning Diapazonas:360°

Atskiras Panning Lock:Taip

Pilnas Trikojai Galvutės Tipas: Kamuolį Galva

Burbulas Lygis:Taip

Greito atjungimo (QR) Plokštė:Arca-Swiss Stilius

Komplektą Sudaro:

1 * Pilnas Stovai (apimti kamuolį galva)

1 * Kamuolį Galva Krepšys

1 * Instrukcija

1 * lagaminas

Mes jau gamykloje,todėl mes esame productor.Ir mes gaminame, vaizdo įranga, daugiau nei 10 metų,pls padaryti kad be jokių rūpesčių.Mes turime savo prekės Dison,mes skirti užsienio prekyba 7 metai jau.Ir visi klientai, kurie pirko mūsų produktų, pavyzdžiui, mūsų vaizdo įranga.Mes garantuojame, kad dėmesio centre,blykstės ir LED šviesos bus taisomas nemokamai vienerius metus.Jei turite bet kokių klausimų apie produktus,pls susisiekti su mumis.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas PASLAUGA TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: trikojo, anglies pluošto trikojis, filtras zomei, fotoaparato trikojo, kamuolį galva trikojo, benro trikojo, foto trikojis, monopodzie trikojo, kamuolį galva innorel, andoer trikojo

Prekės Pavadinimas Zomei
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Q666
Naudoti DSLRs
Medžiaga Aliuminio
Max Extened Ilgis (mm) 1530mm
Sulankstyto Ilgis (mm) 480mm
Svoris (g) 1280g
Tipas Profesionalus Trikojis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai