4pcs Mediniai Spragtukas " Lėlės Kareivis Miniatiūrinės Figūrėlės Senovinių Amatų Lėlių Naujųjų Metų Kalėdų Puošybos Namų Dekoro

w86303

€5.09

-2.75

€7.84

-35 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Puiki Apdaila: Mūsų mielas riešutų spaustukai yra puikus Kalėdų dovanos ar medžio dekoracijos pridėti atostogų laimę į jūsų namus."Spragtukas" lėlės papildys bet papuošalai Kalėdų tema.

2、Dvasia Kalėdų: Mes skirti labai pilgrim kareivis ir leiskite jiems gyventi.Tai yra geras priminimas istorija "Spragtukas", todėl Kalėdinė dvasia į savo namus.

3、Medinio Medžiagos: Pagaminta iš medinio medžiagos, su ranka-dažytos spalvos ir retro dizaino, riešuto lėlių prideda daug mūsų švenčių dekoravimas ir yra labai populiarus tarp vaikų.

4、Panaudoti įvairiais tikslais: skrybėlę turi virvę, gali būti naudojamas kaip papuošalas ant mokyklos maišelį, Kalėdų papuošalai ir Kalėdų eglučių papuošalai, ir taip pat gali būti naudojamas kaip gimtadienio/Kalėdų dovana vaikams, draugams, šeimos nariams, ir mėgėjams.

5、Platus naudojimas: riešuto lėlių gali būti naudojamas ant stalų, lentynų, countertops, ir t.t., tinka vaikams kaip Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, jie bus meilė.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Spragtukas " Lėlių

Medžiaga: mediena

Dydis: aukštis-apie 12 cm/4.72 į

Parametras: 4 vnt. dėžutė, dėžutė dydis: apie 19*13.5*3.8 cm/7.48*5.31*1.50 į

Pakavimo Sąrašas:

"Spragtukas" Lėlių*1?

Žymos: 16 miniatiūrinių, lėlių namelis, miniatiūriniai furnitur, kampe medinės gėlės, medinių plokščių gėlės, medinis namas gėlės, medinis žiedas gėlės, miniatur namas, fairi sodas, sodo miniatur

Stilius Europa
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Mediena
Drop laivyba Parama
Tipas "Spragtukas" lėlių
Temos žmonės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai