Atlikti Apsauginė Dėžutė Dėklas Padengti Maišelį, Byloje Dėl " Bowers & Wilkins T7/Creative Sound Blaster Kriokimas 2/Creative Sound Blaster Garsiakalbis

w86340

€23.87

Nauja prekė

Klasikinis užtrauktukas patogumo lengva Atidaryti ir Uždaryti.MATMENYS: 290 mm*138mm*65mm

Medžiaga: Aksomas + EVA+Nailonas ,Rankena: Mūsų atveju funkcijos labai patogi guma rankena, kuri leidžia lengvai ir patogus nešioti kelyje.Mėgaukitės savo mėgstamą melodijas bet kur!

Garsiakalbis negali atlaikyti poveikis arba purslų savo, bet mūsų atveju sunku gali!Tai pusiau atsparus vandeniui, atsparus smūgiams, Stilingas ir Patvarus.Garantuoja, kad kelią bet kokią žalą jūsų "Bluetooth" garsiakalbį.

Kietas, atsparus vandeniui išorinis EVA apvalkalas suteikia ultimate apsauga nuo paskambina, lašai, iškilimų ir purslų,kiti su žlugimo zoną, todėl galite lengvai atlikti bet kur

Viduje dizaino ir garantijos: šiuo atveju yra orientuota ne su Atskira kamera už kištuko, o kambarys laidus, kurie ateina su garsiakalbio.

Aprašymas:

Produktų, naudojant aukštos kokybės medžiagų perdirbimas, aplinkos apsauga, laisvas nuo užteršimo, lengvas, patogus nešiotis, yra specialus kelionės, apsauga, krepšys, gali efektyviai apsaugoti jūsų "bluetooth" garsiakalbiai.

Ypatybė:

1.Būklė:visiškai naujos ir Aukštos kokybės.

2. Medžiaga: Aksomas + EVA+Nailonas .

3.Spalva:Juoda

4. Grynasis svoris: 150g

5.Nešiojamų,mada,lengvas ir puikių apsauginių atveju Bowers & Wilkins T7 / Creative Sound Blaster Kriokimas 2 / Creative Sound Blaster "bluetooth" garsiakalbį, apsaugo garsiakalbį nuo smūgio ir sunkiai.

6.Speciali Bowers & Wilkins T7 / Creative Sound Blaster Kriokimas 2 / Creative Sound Blaster "bluetooth" garsiakalbį .

Paketas apima:

1x atveju

1 x "velcro"

(Garsiakalbio ir priedai nepridedami).

Žymos: pci garso, pavėsinės wilkins stereo garsiakalbiai, kūrybos padas, blaster garso, xonar, creative sound blaster nešiojamieji garsiakalbiai, lg nuotolinio valdymo sound bar, pavėsinės wilkins namų garsiakalbiai, garso plokštė pci, nb2020a

Tipas Maišelis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A09
Prekės Pavadinimas Pluta Pro
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės Už Bowers & Wilkins T7/Creative Sound Blaster Kriokimas 2/Creative Garso B
Medžiaga Velvet + EVA+Nailonas
Paketas Apima 1x atveju (Garsiakalbio ir priedai nepridedami).
Savybės Mados Patogu.Papildomos Vietos už " Plug & Kabeliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai