12Pcs 6cm Skaidraus Plastiko Kamuolys Visada gali Tuščiaviduris Rutulys, Snap-On " Kalėdų Kamuolys Kabo Ornamentu Šalis, Vestuvių Dekoras

w86386

€4.32

-4.16

€8.48

-49 %

Nauja prekė

Aprašymas

Šis punktas yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Aišku, pildomus kamuolys dizainas, turėti spalvinga saldainiai ir mažų amatų ir dovanos, kuris daro tai puikiai, kaip Kalėdų, vestuvių, šaliai, papuošalai, ir taip pat puikiai tinka namuose, parduotuvės ir biuro dekoras ir kt.Pasirinkite vieną ir padaryti savo Kalėdų ir šalies visiško naujumo ir gyva šventinę atmosferą.

Funkcija

- Spalva: Skaidri.

- Medžiaga: Akrilas.

- Dydis: 6 x 6 x 6cm.

- Pagaminti iš premium akrilo plastiko medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas, ne nyksta, ir ne deformacijos.

- Aišku, pildomus kamuolys gali turėti spalvinga saldainiai bei dovanėlės ir kitos maža puošybos, puikiai tinka papuošti Kalėdų eglutė su šviesos, iki šventinę atmosferą, taip pat puikus dekoro šalis, pokylių bei vestuvių.

- Gali būti plačiai naudojami ne parduotuvėse, biuruose, viešbučiai ir restoranai, barai ir kitos vietos, kad jūs norite papuošti.

- Tai gali tikrai padaryti jūsų Kalėdų ir šalies laikas įsimintina ir pilnas įdomus.

12 x Skaidraus Plastiko rutuliukai

Žymos: kalėdos kamuolys plastiko, baloes plastiko skaidrus, kamuoliukus polistirolas, lūpų įsiurbimo, milžinišką tuščiavidurių plastiko rutuliukai, plastikinius kamuoliukus žaidimai, sfera plieno, plastiko srityje, tuščias skaidraus plastiko rutuliukai, sfera skaidrus

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai