19" 480mm Rankinis Popieriaus Creasing Mašina Creaser Įvarčių Padaryti Nuotraukas Kortelės

w87166

€78.23

-12.74

€90.97

-14 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

480 mm Rankinis Creasing Mašina rankinis popieriaus lankstymo mašina, sukurti aiškią Įdubimas ant kortelės, žurnalai, failus ir pan.Tvirtas plieno rėmas su gumos kojų, kad tiktų darbalaukio.Ergonomiškai suprojektuota rankena yra patogiau.Ši knyga rezultatyviausias žaidėjas yra lengva valdyti ir idealus, įrangos parinkimo privalomas procesas.Aukščiausios Kokybės Puikus Tikslumas Patogi Rankena Sudėtinės Paraiškos

Savybės Ir Informacija

【GAMINIO PARAMETRŲ】- Max.Creasing plotis: 48 cm/19", maks.popieriaus svoris: 450 g, Maždaug. 0,5 mm, medžiagos: geležis + aliuminio, plaukiojančios priemonės: milteliai dengtos, įdubimas gylis: reguliuojamas. 【Aukščiausios KOKYBĖS】- Tai creasing mašina yra viskas, metalo konstrukcijos, tvirtas ir patvarus.Aukštos kokybės plieno peiliukai, kreko atsparumas yra geriau nei plastiko kraštus rinkoje. 【PUIKUS TIKSLUMAS】- tiksli skalė yra sukurta ant skydelio, kuris yra labai tikslūs.Galite pasirinkti tinkama vieta, Įdubimas pagal jūsų poreikius.Jis ateina su liniuote padėties matavimas. 【Patogi RANKENA】- ergonomiškai sukurta rankena taupantis ir paprasta, kaip pagerinti savo darbo efektyvumą ir teikti gera vartotojo patirtį.Nuimama rankena sklandžiai. 【Daugeliu programų,】 - Tai puolimo mašina plačiai taikomos raukšlėtis tiesiai įtraukos failų, atvirukai, nuotraukos, kvietimus, meniu, katalogai, spausdinimas, apdailos, blizgančios apima, knygų viršelius, hardcovers, bukletas ir kt.

Specifikacija

Medžiaga: Geležis + Aliuminio Amatų: Milteliai Dengtos Maks.Creasing Plotis: 48 cm/19" Maks.Popieriaus Svoris: 450 g; Apytiksl. 0,5 mm Gylio Įdubimas: Reguliuojamas Gaminio Dydis: 20 x 23.5 x 5.5"/50.8 x 60 x 14 cm Produkto Svoris: 9.5 kg/LB 21

Pagrindinės Savybės

Puikus Ilgaamžiškumas vadovas creasing mašina priima šaltojo valcavimo plieno plokštė su didelio stiprumo, integruota liejimo, tvirtos ir ilgaamžės.

Taupantis Rankena rankena popieriaus lankstymo mašina buvo pailgintas, kad jis labiau ergonomiška.Svirtis principu pjovimo patogiau ir patogiau.

Labai Tiksli Skalė yra padėties nustatymo valdovai su didelio tikslumo abiejų pusių kolegijos.Valdovas yra pateikiamas su popieriaus taškų mašina.Jūs galite pasirinkti tinkama pozicija Išpjova pagal jūsų poreikius.

Kilnojamojo Garantijas Aliuminio riba su dviem įgulos spynos.Paspauskite įgulos užrakinti, ir galite koreguoti garantijas; Didinti įgulos užraktas, riba bus patikimai pritvirtintas.

Premium Plieno Ašmenys Gerai suprojektuoti creasing peilis nustatyti daro Įdubimas lengva ir sukuria sklandžiai, giliai, ir matomas creasing.

Platus Ši kortelė lankstymo staklės puikiai tinka kurti tiesiai įtraukos failų, atvirukai, nuotraukos, kvietimus, meniu, katalogai, knygos, A4, popierius, albumai, pasiūlymų, blizgančios apima, knygų viršelius, hardcovers, bukletas ir kt.

Pakuotės Turinys

1 X Rankinis Popieriaus Creasing Mašina, 1 X Vartotojo Vadovas

Žymos: popieriaus creasers, kokuyo campus skaidrių rišiklio, raukšlėtis mašina, elektros creasing mašina oda, creaser oda, obliumi medienos lėktuvai, pastabos a4 obliumi, popieriaus creasing mašina, popieriaus pjaustytuvas, šluota lipdukas

amatų Milteliai Dengtos
Medžiaga
Maks. Popieriaus Svoris
Modelio Numeris YHJ480MM000000001V0
Maks. Creasing Plotis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai