Gėlių Kvapus Sojų Vaško Žvakių, Aromaterapija Žvakių Papuošimai Kalėdų Žvakė Namų Ramstis Romantiška Y0S7

w88078

€7.71

-1.7

€9.41

-18 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Žvakė

Dydis: 13.5 * 13.5 * 16.5 cm

Medžiagos: Sojų vaškas

Įpakavimas: 1 vnt (su stiklo danga, medinės dugno plokštė)

ypatybė:

1. Aromaterapija žvakės skirtos, kad jūsų namas, pilna kvepalų; mes naudojame aukščiausios kokybės eteriniai aliejai, pridėti tų gražių aromatai į savo namus.Visą saldžiųjų citrinų, levandų, rožių, jazminų, vanilės, bergamočių.

2. Visų natūralių organinių sojų vaško žvakės gali suteikti jums daugiau nei 55 valandas degimo laikas; sojų vaško yra švarus ir lėtai deginimo savybes, kurios gali lėtai atleiskite malonių aromatinių aliejų, ir tokiu būdu užtikrinti kvepalų.

3. Ši žvakė yra ne tik gražių ir dekoratyvių, bet ir netoksiškas ir gali būti įrašytas saugiai namuose.Suteikite sau ar savo mylimam žmogui grynas saldumo.

pastaba:

Produktas yra nevalgomas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Žymos: candl padaryti, celinny vaško žvakės, spalva žvakių vaškas, vyšnių žiedų žvakės, mielas didelis žvakės, ilgai pasukti žvakė, candl, led tealight žvakės, gimtadienis candel, slankstelių žvakė lazdos

Medžiaga sojos vaškas
Formos Nereguliarus
rankų darbo Taip
Tipas Aromaterapija
Modelio Numeris QKA1814
Kilmės KN(Kilmės)
Produktas Bendrieji Žvakė
Naudoti Namo Apdaila
Funkcija Kvapus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai