Mach3 USB Kortelę, 200KHz NVUM 3 ašis / 4 kryptis / 5 ašių / 6 ašis CNC judesio valdytojas Vergas, funct už Žingsninių,Servo variklis

w88128

€40.25

-3.98

€44.23

-8 %

Nauja prekė

Produkto Paketas

1 x Mach3 Judesio Kontrolės card 1 x USB Kabelis

Produkto Aprašymas

Produkto pristatymas: NVUMV yra 3-6 ašies judesio valdytojas, mes praleisti 4 metus dizainas.NVUMV2.1 paramos Mach3 programinės įrangos ir standartas MPG,per Ethernet bendrauti su kompiuteriu,tiesiog naudoti Virvės, tiesiogiai prisijungti arba perduoti su kelvedžiu.NVUMV2.1 judesio valdytojas priima RANKOS dizaino sistemą.RANKOS dizainas yra komunikacijos,codeanalytic,pagrindinis algoritmas ir impulso gerneration.Racionalus dizainas,reliablecontrol,patogus valdymas.

1.Privalumas: 1) Paramos Ethernet; 2) 12 uostų linijiniai izoliuotas įvesties sąsaja įprasta skaitmeninių duomenų; 3)10 uostus linijiniai izoliuotas išėjimo sąsaja įprasta skaitmeninių duomenų; 4) 1 uoste, 0-10V veleno greitis analoginis išėjimo sąsaja(galima pakeisti į PWM išėjimo); 5) gali padėti 3-6 ašis stepper sistemų,200KHz impulso išėjimo kiekvienam ašis; 6) RANKOS judesio kontrolės chip; 7) pagrindinis prietaisas yra 12V-32VDC maitinimo įvestis,srovė turėtų būti didesnis nei 0.5 A; 8) Suderinama su MPG įėjimas,remti skaitmeninis displėjus, MPG iš mūsų bendrovė

2.Produkto ryšio apibrėžti ir metodas

3.Išvaizda ir dydis:

Pristatymo Kaina

Mūsų produktai yra parduodami visame pasaulyje.Jei jums reikia daugiau daiktų, tuo pačiu laiku, prašau susisiekite su mumis iš anksto patvirtinti laivybos kaina.

Mokėjimo

Mes priimame paypal, kredito, banko pavedimu, western union " ir kt.Mokėjimas turi būti atliktas per 7days kalendorinių dienų nuo aukciono pabaigos laikas.

Problema ir Atsiliepimai

PRAŠOME nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į mus.Esame sąžiningi ir paslaugūs tiekėjai , mes stengiamės išspręsti problemas su jumis.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis prieš jūs norėsite palikti neigiamą atsiliepimą.Ačiū labai iš anksto.

Grąžinti

Jei nesate PATENKINTAS mūsų paketą, pavyzdžiui, produktų žalą, prašome jį pasirašyti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Jei įmanoma, skirkite keletą nuotraukų, arba padaryti mažą video apie tai.Tai padės mums išspręsti problemas.

Pastaba

Galime pagaminti gaminių pagal mūsų kliento dizainas.Jei jums reikia kažko labai ypatingo, prašome susisiekti su mumis apie tai.Mes esame pasirengę padėti jums apie tai.

Žymos: cnc kontrolės valdyba, cnc maršrutizatorių rinkinys, cnc router, rc servo, l7812, skydelis 5 ašių cnc, mach3, juodasis obsidianas papuošalai, 12v variklis, cnc mach3

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris NVUM
Maitinimo Šaltinis DC
Variklio Tipas Žingsninių Variklių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai