500pcs Nagų Dailės Patarimai Pratęsimo Formų Vadovas prancūzijos Vinys "PASIDARYK pats" Įrankis Akrilo Uv Gelio Manikiūro Išplėtimo Priemonė Salonas Ar Namų Naudojimui

w88191

€5.67

-3.62

€9.29

-38 %

Nauja prekė

500pcs Nagų Dailės Patarimai Pratęsimo Formų Vadovas prancūzijos Vinys "PASIDARYK pats" Įrankis Akrilo Uv Gelio Manikiūro Išplėtimo Priemonė Salonas Ar Namų Naudojimui

SAVYBĖS:

NAGŲ priauginimo FORMOS-ši nagų stiprinimo vadovas lipdukas tinka nagų priauginimo,akrilo nagai pratęsimo,uv gelis nagų priauginimo.

SAUGOS NAUDOTI-manikiūro, nagų dailės lipdukai yra pagaminti iš geros kokybės medžiagų, netoksiška, o ne padaryti bet koks neigiamas skirtumas ant jūsų nagų.

PROFESINIO AR ASMENINIO NAUDOJIMO-puiki profesionalų nagų specialistas ar nagų dailės mokinys.idealiai tinka piršto priežiūros, manikiūro salonas, ar namie naudoti.

LAIKO TAUPYMAS JŪSŲ NAIL ART-tai nagų lipdukai yra labiausiai patogus ir paprastas būdas papuošti jūsų nagų.tiesiog trunka 20 sekundžių per nago.

Be PĖDSAKO-tai nagų vadovų patarimai yra lipnios, nebus mar arba palikti šiek tiek klijų ženklas ant jūsų nagų nuėmus.

PATENKINTŲ VISUS JŪSŲ POREIKIUS paketas, įskaitant 1 ritinys(500 vnt.), lipnios nagų formos lipdukų,gali patenkinti savo skirtingus poreikius.

SPECIFIKACIJA:

Spalva:multi

Kiekis:500pcs/roll

PASTABA:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

500pcs*nagų priauginimo formos

Žymos: akrilo kilimėliai rinkinys, polygel patarimas nagų rinkinys, namų, kvarco nagų dailės priemonės, ceratosaurus, polygel rinkinys, gelish nagų lakas, moldes manikiūro, polygel, manicur rinkinys

4 funkcija nagų dailės priemonių rinkinys manikiūro rinkinys
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 500pcs
Dydis 500pcs/Roll
2 funkcija Manikiūro Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Set & Rinkinys
Funkcija 1 Manikiūro Pratęsimo Įrankis
3 funkcija nagų piešimo įrankis
Pavadinimas Nagų Dailės Patarimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai