2MP H. 265 Garso PTZ 1080P Lauko Speed Dome Wi-fi IP Kamera, Wireless AI Kamera Debesis-SD Lizdas ONVIF Saugumo VAIZDO Kamera

w88377

€28.62

-22.48

€51.10

-43 %

Nauja prekė

Pagrindinės Savybės:

Paramos tiesa humanoidų protingas įspėjimo dvigubas šviesos ; Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo ; Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis (4w didelės galios) Trijų Nakties režimų Nustatymas : juoda šviesos spalvotas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas ; PTZ : pasisuka 270° Horizontaliai ir 90° Vertikaliai ; Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas.Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

Paramos ONVIF protokolo diktofonas pridėti; CMS KOMPIUTERIO Programinę įrangą įrašyti ir žaisti realiu laiku ; Dual 5DB Antena siunčia signalus : Galingas Wifi Ryšys / Toliau Ryšio Atstumas ; Remti Dviejų Įrašymo Režimai : Nemokamai 30 dienų debesys saugojimo,Max 64G SD kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabilus ; H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir patvaresni ; Tris atitikimo ryšys režimai: AP Mode / WiFi Ryšys / Viela Maršrutizatorių Prijungimas ; XMEye savarankiškai sukūrė RTS Debesies architektūra, kuris yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili ; Specialią Technologiją : Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

Kalbų Patvirtinamuosius

(English/Chinese/Italian/Spanish/Japanese/Russian/French/German/Portuguese/Turkish/Polish/Romanian/Hungarian/Finnish/Persian/Thai/Greek/Brazilian/Hebrew/Indonesian/Arabic/Sweden/Czech/Bulgarian/Slovakia/Dutch)

Paketo Įtraukimo (Atkreipti Dėmesį)

1080P NR. Adapteris : viena Kamera (Be Adapterio) 1080P 12V 2A Adapteris : viena vaizdo Kamera + 2A Adapteris 1080P 32G 2A Adapteris : viena vaizdo Kamera + 2A Adapteris + 32GB SD Kortelės 1080P 64G 2A Adapteris : viena vaizdo Kamera + 2A Adapteris + 64GB SD Kortelę

Humanoidų Nustatymo

Paramos maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, lengvai nustatymo Programą .

"PASIDARYK pats" Signalizacijos Balso ir Numatytąjį Bell

Paramos numatytasis varpas arba "PASIDARYK pats" 3 sekundžių užsakymą katilėlis su savo balso .Kai jūs einate be pareikšti savo telefono ir kas nors šalia jūsų namas , PASIDARYK pats, signalizacijos balso galėtų tegul vyrai galvoja, kad tu į jį žiūri Dabar .

PTZ Nuotolinio Valdymo

Pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai .Jūs galite kontroliuoti tai ICSEE app tiesiogiai, kada tik norite ir kur bebūtumėte .

4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas, Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

Nekilnojamojo Dviejų Krypčių Garsas

Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis .Jums gali kalbėti kiekvienas, artėja kamera ( Perspėti žmogų palikti savo namus )

Smart Dual Šviesos Režimai

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS .Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu .

Du Režimai Saugojimo Funkcijos

Nemokama 30 dienų debesys saugojimo ir Max 64G SD kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabilus .

P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User

Ateities Vizija sutampa su savo šeimomis , tegul jus visus saugo ir daugiau dėmesio kreipti į savo namus.P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę .

AP Režimu (Tiesioginis Ryšys)

Jei prietaisas nėra tiesioginio ryšio (AP) režimu, paspauskite Reset mygtuką tris kartus įvesti tiesioginį režimą.Labiausiai prietaiso balso" įvesti tiesioginį ryšį režimu".

Bevielis/Laidinis Ryšys

Jūs galite pasirinkti patogų ryšį, taip, kaip norite .Kartais galbūt tik vienas būdas prijungti fotoaparatą , nesijaudinkite , šis fotoaparatas palaiko belaidžio ir laidinio ryšio, tuo pačiu metu.

Paramos ONVIF

Paramos onvif protokolą, galima prijungti prie trečiosios šalies NVR centralizuotas valdymas, kamera.Visi mūsų Ngrr IP kameros gali dirbti su šiuo Fotoaparatu .

SD / HD Video Stream Neprivaloma

Supprot du matymo režimai .SD stream " galėtų leidžia jums peržiūrėti jį Sklandžiai, kai internetas yra nestabili ,HD stream leiskite jums geriau ir aiškesnę viziją .

IP66 atsparus Vandeniui / apsauga nuo dulkių

Fotoaparato korpusas pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje .

Realiame Gyvenime Įdiegti

Prekės Informacija

Aukštos kokybės ABS plastiko, skirtos naudoti vidaus / lauko darbams .

Komentuoti Klausimas Ir Atsakymas

1. Q: aš negaliu prijungti fotoaparatą prie wifi.A: Šis fotoaparatas palaiko tik 2.4 Ghz tinklas, nepalaiko 5 ghz tinklo, tad jei norite jį prijungti per wifi, prašome patikrinti savo wifi tinklo. 2. Q: fotoaparatas negaliu prisijungti kaip video rodo: Prašome naudoti antrasis būdas prijungti(AP Režimas). 1> varomas fotoaparatą ir paspauskite mygtuką "reset" 1 sek., kad atstatyti fotoaparato gamyklinis nustatymas (ji skambės "atstatyti gamyklinius nustatymus, prašome don 't power off" ) 2>, tada paspauskite vaizdo kameros mygtuką " reset 3 kartus(greitai ir trumpai), tada ji bus pakeista į ap režimu. 3> spustelėkite iCSee programą ir sužinoti, AP režimu prisijungti, tada jis bus pastaba jūs turite prisijungti, prisijungti prie wifi, pavadintas" robot_xxxx" ir įveskite slaptažodį "1234567890", tada jis bus prijungtas, grįžo į iCSee App, jūs pamatysite tai prisijungti prie fotoaparato sėkmės. 3. Q: vaizdo kamera wifi puslapyje nerodys nieko, mano tinklu 2.4 ghz, bet kamera negaliu prisijungti.Prašome atidaryti GPS paslaugą, tada kamera gali auto, ir jums nereikia nerimauti, tiesiog pirmą kartą prisijungti reikia atidaryti šią paslaugą. 4: Q: fotoaparatas turi problemų, negali dirbti tinkamai.A: Mieli klientai, prašome nesijaudinkite, jei fotoaparatas turi problemų, galite fotografuoti arba vaizdo išsiųstas į mūsų el. paštas: [email protected], tada bus patikrinti ir duoti jums sprendimą, jei kamera tikrai sugadintas, mes atsiųsime nauju jūs, ar jums visa grąžinamoji išmoka.

Žymos: dava ip kameros, tptek ptz kamera, kamera onvif, dome ptz saugumo kameros wifi, camera ptz belaidžio, kamera ip speed dome yoosee, ip66 i kamera, klaviatūra ps2, kamera ip wifi, hainaut ptz saugumo kameros

Bylos Medžiaga ABS(Vandeniui/oro sąlygoms )
Jutiklis CMOS
Žiūrėjimo Kampas 85°
Sukiojamomis 270 visos / 90 pakreipti
IR Atstumas(m) 10-30M
Įrengimas Pusės
Garso Dvipusis Garso
Judesio Signalizacija Balso Perspėjimo sirenos
Matmenys (L x W x D)(mm) Rodyti Inform.
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
"PASIDARYK pats" Signalizacijos 3 Sekundžių užsakymą balso
Nuotolinių Išteklių Saugyklos Paramos / 30 dienų Nemokamai Cloud Storage
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Judesio Aptikimo Signalizacijos Vietos Signalizacijos / FTP Foto
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Įspėjimo Funkcija Pažangi humanoidų pripažinimo
Jutiklis Prekės SmartSens
Modelio Numeris BES-A6
spalva Balta
Technologijos Visos Tilt Zoom
4X Skaitmeninis Priartinimas Parama
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Stilius Ai, IP Kameros/ Ai PTZ Kamera
Maitinimo Šaltinis Normalus
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Energijos Sąnaudos(W) 8W
Specialių Patvirtinamuosius "PASIDARYK pats" Balso Signalas
Kilmės KN(Kilmės)
Garso Išvesties NĖRA
onvif Paramos / Darbas su Trečiųjų Šalių NVR
TF Kortelė 64G TF Kortelė
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Saugojimas 64G
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Humanoidų Nustatymo Kordonas ar Pavojaus zonos Nustatymas
App YCC365( Android / IOS )
Naktį Šviesos Režimas 4 žibintai centrinis / 4 šviečia šilta šviesa
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Prekės Pavadinimas C2Sense
Tipas IP Kameros
Infraraudonųjų spindulių pašvietimo atstumas 10-30M
P2P Nuotolinė Prieiga Paramos / Multi-User Peržiūrėti
Megapikselių 2MP
Sienos Laikiklis Pusės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai