MX, Motokroso Lenktynių Pirštinės MTB, BMX Duobę ATV Dirt Bike Ride Quad Kelių Kvėpuojantis Visą Pirštų Pirštinės Dviračių Apsauginės Pirštinės

w88942

€10.55

-8.63

€19.18

-44 %

Nauja prekė

* Mes dirbame visas pastangas, kad laimėti kiekvieną pirkėjo pasitenkinimą.Jei turite problemų su jūsų pirkimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes labiausiai išspręsti jūsų problemą.Ačiū už jūsų malonų supratimo ir bendradarbiavimo. *Mes turime savo gamyklos su absoliučiu kainos pranašumo, kviečiame didmeninės. *Tapti ventiliatorius iš šios parduotuvės, jūs galite turėti geresnes nuolaidas.Taip pat galite gauti ventiliatorius kuponai dėl kiekvieno mėnesio 15 dieną, todėl jūs galite nusipirkti daugiau ir geresnių produktų.

Šios pirštinės ateiti su kietojo apvalkalo golonka ir palmių trinkelėmis apsaugos, pirštų sąnariai, su anti - susidūrimo apsauga, didžiosios apsaugoti jūsų rankas nuo poveikiui ir dilimui traumų.Jutiklinis Ekranas Dizainas, veikia su visomis sensoriniu ekranu, ir jutiklinį ekraną pirštu leidžia jums naudoti savo mobilųjį telefoną, dėvėti pirštines, o tai reiškia, galite paliesti ekraną, iš savo išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio be kilimui pirštinių, bet daugiau.Reguliuoti tvirtinimo sandarumas pagal savo poreikius, apsaugoti ir užtikrinti savo riešą.Keturis pirštus aukštos kvėpuojantis akių dizainas su oro ventiliacijos angos, palmių buvo sukurta naudojant 3D klasikinis plastiko neslidus linijas, sustiprinti anti-slydimo funkcija. 3D kvėpuojantis akies medžiaga, patogi nešioti, stiprus atsparumas dėvėjimuisi ir sumažinti sužeisti rudenį ir Sumušimas.Tai Visiškai Pirštų pirštinės tinka motociklo, lenktynės, dviračių sportas, ATV, jodinėjimas, alpinizmas, mokymo, lauko sporto visą sezoną.

Elemento Tipas: Motociklas Karka Shell Pirštinės Medžiagos: 3D trimatis Kvėpuojantis Akių Audinio Palmių Medžiagos: 65% Syn-odos Audinio ir 20% PVC & 15% natūralios Odos Atgal Medžiagų: 40% Nylon & 40% Poliesterio Ir 20% natūralios Odos Pamušalas Medžiaga: 70% poliesteris & 30% Putų Spalvos: Juoda, Mėlyna, Raudona Dydis: M, L, XL, XXL Lytis: Unisex Suaugusiųjų, Unisex Jaunimo Funkcija: Touchscreen, Kvėpuojantis, Sunku Karka, Anti-poveikis, Anti - susidūrimo, Non-slip, Patvarus, Patogus Naudojimas: Motociklus, Lenktynėms, Vairavimo, Motokroso, ATV, MX, Motoroleris, Cruiser, Enduro, taip Pat Tinka: Dviračių sportas, išvykos Pėsčiomis, Čiuožimas, Slidinėjimas, Alpinizmas, Alpinizmo, Šaudymo ir kitų veiklos lauke.

1 Pora Pirštinių

Priimti sąlyginio Deponavimo čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Prašome įvykdyti savo mokėjimo per 7 dienas po aukciono pabaigos.Jei nenorite, kad elementas po užsakymus, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su manimi, jei norite atšaukti užsakymą.Sveiki didmeninės!

Pristatymo Laikas: Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą per Kinija Paštu arba HK Post ir paprastai trunka 15-50 darbo dienų, dėl atvykimo.Prašome atkreipti dėmesį, tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo Kurjerių Įmonės ir Vietos Muitinės ir (arba) Muitai.Jei pristatymo metu yra viršyti jūsų lūkesčius, prašome nedvejodami susisiekite su manimi pagalbos.Mes taip pat tiekimo su DHL, UPS, EMS express pristatymas, į kurią jums gali tekti mokėti papildomai, laivybos mokestis.Susisiekite su manimi dėl išsamesnės informacijos mokesčius, prieš užsakymo (telefono NR.reikalingas tarptautinių express pristatymas, prašome atkreipkite dėmesį, kad jūsų telefono nr.o mok.) Dėmesio: Prašome įskaitant šią informaciją su jūsų mokėjimas: Jūsų vardas, pavardė Jūsų vardas ir tikslus adresas ir pašto indeksas Telefonas (post office reikalauja klientų telefono numerį tarptautinių pristatymo)

Grįžti,ReplacementReturn prašymas priimtas per 15 dienų nuo pirkėjo elemento gavimas. (Išskyrus nenatūralu žalą ar netinkamo naudojimo). 100% pinigų grąžinimo garantija!Prašome susisiekti su manimi grąžinimo duomenys, prieš paliekant visus atsiliepimus ir mažai DSR balai, ačiū.

100% pasitenkinimas garantuotas, prašome susisiekti su manimi pirma, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti.Mano pagrindinis tikslas yra išlikti klientų pasitenkinimą kiekviena savo pirkinius.Jei esate patenkintas savo paslaugas, prašome palikti mane teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.Labai ačiū!

Žymos: fox pirštinės mtb, flyhawk, bmx dovana, pirštinės važiuoti, gant motociklas, motokroso, dviratį bmx race, dviratis bmx, žalia bmx pirštinės, fox race

Modelio Numeris 000042
Funkcija galima skalbti
Kilmės KN(Kilmės)
Features3 Anti-Slydimo, Anti-poveikis, Anti - susidūrimo
Tiksli Spalva Juoda, Mėlyna, Raudona
Tiksli Medžiaga Poliesterio, Odos, Porolono, Medžiaga, Nailonas
Medžiaga Nailonas
Modifikuotas Prekės No
Lytis Vyrų, Moterų, Unisex Suaugusiųjų, Jaunimo Unisex
Šarvai Rankomis, Pirštų, Delno, Riešo
Tipas Visą Pirštą
Prašymas Motokroso, visureigių, Lenktynėms, MX, Motoroleris, Cruiser, Enduro
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Features1 Kvėpuojantis, Pirštu Tiltas, Sunku Šarvai
Sportas Tipas Dviračių sportas
Features2 Iš Anksto Lenkti Pirštus, Ventiliuojami, Palieskite Ekraną, Suderinamą

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai