Karšto Pardavimo Didelis Krūties Asilas Sekso Lėlė Vyrams, Moterims, Liemens Didžiulis Užpakalis Natūralaus Dydžio Pūlingas Analinis Žaislai Vyrų Masturbator Robotas Lėlės

w89147

€343.43

-343.44

€686.87

-50 %

Nauja prekė

Karšto Pardavimo Didelis Krūties Asilas Sekso Lėlė Vyrams, Moterims, Liemens Didžiulis Užpakalis Natūralaus Dydžio Pūlingas Analinis Žaislai Vyrų Masturbator Robotas Lėlės Funkcijas: 1.Formuojama iš realaus žmonių, žavinga apvalūs sėdmenys, seksualus makšties ir grindų lūpos, tegul jus užkariauti.Mėgaukitės geriausias sekso patirtis. 2.Aplinkos apsaugos ir darbo saugos-Pagaminti iš medicininės kokybės silikono dervos, suderinama su lubrikantais vandens pagrindu.Ji turi realią struktūrą, yra ne toksiškas, neturi kvapo ir jaučiasi kaip tikra oda.Jums nereikės nerimauti apie tai, ar ši katė masturbator yra žalingas jūsų sveikatai. 3.3D tekstūra ir briaunoti tuneliuose su daug minkštas dalelių rub prieš savo bro metu, naudojant žaislas, kuris suteiks jums puikią patirtį. 4.Medžiaga: TPE, su metalo skeletas

5.Net svoris: Apie 24kg

6.Bendras svoris : Apie 26 kg

7.Dydis: Kaip paveikslėlyje žemiau Privatumas Garantuotas: Mes vertiname klientų privatumą.Todėl specialaus uždaromos laukelį, buvo sukurta siekiant laivybos tikslais, ir jie vežami aiškiai ir slapta, be jokių pėdsakų įtartinas žymas ir žodžiai.Pakuotė: 1x Lėlės Liemens (drabužiai /perukai /karoliai ir kitų scenų nuotraukas tik jūsų nuoroda neįtraukti tvarka)

Patarimai: 1.Lėlės dydis duomenų, yra visi išmatuotas rankiniu būdu, gali būti klaida, 1-3cm, kurie yra normalu. 2. Mes galime suteikti jums su pristatymu nuotraukų ar vaizdo įrašų, siekiant užtikrinti, kad jums matyti prekes galite įsigyti.

3. Į paketą įeina keletas atsitiktinių DOVANA.Defektus ir kitus klausimus, susijusius su DOVANA negali būti naudojamas kaip grąžinimo ar keitimo prašymas.

4.Siekiant išvengti lėlės iš dažyti, nereikia dėvėti tamsius drabužius (ne daugiau kaip 30 minučių).Rekomenduojama dėvėti kūno spalvos arba baltos spalvos vientisas kojinės, kurios gali veiksmingai pratęsti dėvėti metu (sumažinti kontaktą tarp lėlės ir tamsi apranga)

Modeliavimo subjektas lėlės gaminami mūsų gamykloje naudoja naujas aplinką tausojančias medžiagas ir priima pažangias gamybos amatų ir technologijų, kad odos paviršiaus produktas lygus, švelnus ir pilnas elastingumą, kuris yra toks pats kaip tikros odos.Ir mėgsta žmonių iš įvairių pasaulio .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais & šventes.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 35 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir gauti atgal į jūsų asp.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

Pardavėjo nemokamas pristatymas metodas yra geležinkelių ir jūros ir bendrojo pristatymo laikas yra apie 35-45 dienų , Bus ilgiau, esant ypatingoms aplinkybėms.Jei negalite priimti tokį ilgą pristatymo laikas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo greitesnis pristatymas metodas.Priešingu atveju gabenimo metu nebus priežasties grąžinti, prašome suprasti, nes pardavėjas negali kontroliuoti logistikos ir transportavimo.

Dėl privatumo suaugusiųjų produktų, jokių produktų, parduodamų ne kokybės problemų nebus grąžinti ar pakeisti.

1. Nuo tos dienos, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis.Jei savo prekės už daugiau nei 7 dienas, jį bus laikomi, naudojami ir MES NEBUS GRĄŽINTI AR PAKEISTI.BE IŠIMTIES .Krovinių tenka abiem šalims.

2. Visos grąžinamos prekės turi naudokite originalią pakuotę ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Gavęs pradinę būseną prekės ir pakuotės visi komponentai ir pagalbiniai reikmenys, mes grąžinsime visą savo pasiūlymo kainą, ir tiek pirkėjų ir pardavėjų, bus atšaukti www.pajudek.lt sandorio.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pažadame, kad pristatymas yra suderinamas su reklamos turinį.

Kai užsisakote dėl www.pajudek.lt, jūs sutinkate su visomis turinio politiką, išvardytų aukščiau!

1,Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

2.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1. Pagrindinės įstaigos produktas yra įrengta įvairių sąnarių viduje ir gali būti pateiktas įvairiomis padėtimis.Tačiau, kad produktas yra natūralus ir tiesi laikysena gamykloje, ir lėlės, negali būti pateikti ilgą laiką ar sunku sulenkti.Rankų ir šlaunų, negali būti atidaryti, arba pasukti už ilgą laiką.Prašome pribaigti abiejų kūno pusių po naudojimo, ir po išpakavimo Išlaikyti tą pačią valstybę, kaip fabriko siekiant išvengti deformacijos ar sunaikinimo glial veikla.

2. Neleisk, galvos ir kaklo sušlapti.Jei yra dulkes ir nešvarumus nuo odos paviršiaus, jis gali būti valomi su bendrojo plovikliai, tokie kaip ploviklių, dušo želė ir pan., bet braižymo odos paviršiaus su nagai turėtų būti vengiama.Nuplaukite odą, kad oda lygi ir švelni.Pardavėjas rekomenduoja reguliariai valyti ir prižiūrėti taip, kaip reikia.

3. Po to laukia, kol odos paviršius, sausas, naudoti talko miltelių arba talko milteliai lengvai kailis visumą lėlės stipriai apsaugoti odą lėlės.

Žymos: modelio vyriškos lyties lėlė, robotas žaislas, manekeno liemens, sekso žaislas, asilas silicio, silikono sekso lėlės kalba, sekso lėlė, fr lėlės, lcr, j. lėlės

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 4 Sekso žaisliukai vyrams
funkcija 3 Gėjų Sexo
funkcija 8 Anime Sekso Lėlė
Elemento Tipas Sekso Produktai
funkcija 5 Lėlės Realus Seksas
Pakuotė Diskretiškas
Funkcija 9 masturbator vyras
Medžiaga TPE
Funkcija 10 Pusė Kūno Sekso Lėlė
Funkcijos 2 Suaugusiems
Prekės Pavadinimas leten
Modelio Numeris DJA24
Stilius Sekso Lėlė
funkcijos 7 Realus Silikono Sekso Lėlė
Funcion 1 Dirbtinė Vagina Vagina Pussy
Lytis Suaugusiųjų Moterų ir Vyrų
funkcija 6 Sekso Parduotuvė Pūlingas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai