Ice Cube Dėklai su Dangteliais, "PASIDARYK pats" Ice Cube Pelėsių - Nuolat Viskio Kokteilių Gėrimų, Sulčių, Atšaldyti,Lengva-Atleiskite, ir Vienas,su Dangčiu

w89549

€3.82

-0.9

€4.72

-19 %

Nauja prekė

1: būkite KŪRYBINGI - Šių ledo kubo formos yra puikus kepimo arba užšaldymo nieko.Naudoti kaip ledų ar šokolado liejimo.Puikiai tinka kepimo alaus įkandimų, tortas, bandelės, šuo elgiasi ir dar daugiau.Užšaldyti maisto kūdikiams, kokteiliai, viskis, sulčių, žolės ir daugiau. - tik riba yra jūsų vaizduotė - loveliai smagiau, 2: PAPRASTAS NON-STICK DIZAINO – Skirtingai nuo standus plastikas ice cube padėklai, mūsų lankstus ledo padėklai yra pagaminti iš patvaraus silikono.Tai lankstus ledo klojiniai gali būti lengvai susukti arba stumiama iš apačios išimti ledo kubelius lengvai spaudai.jie yra daug lengviau sunaikinti savo maišytuvą. 3: GREITO UŽŠALDYMO IR GREITO ATŠALDYMO - Mūsų maži ledo kubeliai bus chill jūsų gerti daug greičiau, nei standartinio dydžio arba dideli kubeliais, todėl jūs galite mėgautis, kad gražus šaltas pirmą gurkšnelį daug greičiau.Jie taip pat įšaldyti daug greičiau nei įprasti kubeliais.Daugiau jokio laukimo! 4: DIDINA be IŠSILIEJIMO DANGTELIAIS - Stačiakampio formos plokšteles ateina su aiškiai kieto plastiko dangteliais sukrauti lengvai, kurios padėtų užkirsti kelią kubo, skysčiai nuo garinimo ir padengti juos iš šaldiklio kvapas ir maisto užteršimo ir išsaugoti kambario tipo šaldiklis.Saugus ir patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui 5: 100% PASITENKINIMAS GARANTUOTAS - Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes garantuojame jums patinka mūsų silikono ice cube padėklai, štai kodėl mūsų produktas yra paremta 100% pinigų grąžinimo garantija.Jeigu esate nepatenkintas bet kokiu būdu su šiuo produktu, mes grąžinsime jūsų pinigus, be jokių klausimų.

Specifikacija

Medžiaga: Silikono dėklas bazė su kieto plastiko dangčiu viršų

Spalva: skaidrus

Dydis: 10.4x4.65x1.57in

Pakuotė: 1packs

Ypatybė:

Mūsų maži ledo kubo formos bus jūsų gerti šaltą daug greičiau nei standartinis kubeliai, todėl jūs galite išvengti laukimo ir mėgautis iš karto.jie yra puikus, tiesiog atšaldyti gėrimą ir visų rūšių sumaišytus gėrimus, jie yra daug lengviau sunaikinti savo maišytuvą.

Pastaba: 1. Prašome sunaikinti padėklai su minkšta šluoste. 2. Laikyti padėklai atokiau nuo ugnies šaltinių. 3. Nevalykite padėklai su metaliniu šepečiu. 4. Tu geriau ne pridėti per daug vandens, jei ledo ir padengti klijuoti kartu.

Žymos: vyras pažastis kremas, audi centriniai ratu, jeju sala svetainėje, vyras apatinius kaukolė, micro arc250 suvirintojas, mgucci akinius katės, vyras smokingas slim fit, metalo dėlionės disney, magnetas 10x1 5mm n50

Modelio Numeris YH-459168
Medžiaga Silikoninė Guma
Prekės Pavadinimas OLOEY
Kilmės KN(Kilmės)
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo SGS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai