Nauja
100g, Aukštos grynas Indžio Metalo, 99.995% grynas, Indžio luito iki Changsha Turtingas Spalvotųjų Metalų Co.,Ltd

100g, Aukštos grynas Indžio Metalo, 99.995% grynas, Indžio luito iki Changsha Turtingas Spalvotųjų Metalų Co.,Ltd

w90017

€61.37

Nauja prekė

Indžio, 99.995%+ grynos, 100 g

Pavojingumo Frazės H302 - Kenksminga prarijus.H312 - Kenksminga susilietus su oda.H332 - Kenksminga įkvėpus.Gali dirginti kvėpavimo takus .

Fizikinės Konstantos Lydymosi temperatūra: 156.6°C Virimo taškas: 2072°C

Transportas JT numeris: 12141719 Chem klasė: 8 Pakuotės grupė: III

Cheminiai duomenys : CAS: 7440-74-6

.

Mes gaminame įvairių Galio medžiagos yra;

Indžio liejinio · Indžio tikslą (vielos, folijos, lakštai, lazdele) · Indžio junginiai ( Oksidai, Nitratų, Chloridų, Sulfatų) · Indžio lydiniu ( In-Sn, V-Bi lydinio)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atsiliepimai ir Susisiekti su MUMIS, Jei turite kokių nors klausimų arba paklausa (dėl kainos, paslaugos, pristatymas, krovinių informacija), prašome nedvejodami cotact mums.Mes atsakyti jums kuo greičiau.Po to, kai gavote prekes, prašome pateikti mums savo Atsiliepimus.Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį,: #1, Brazilijos klientai, jeigu jūs pasirinko DHL/FEDEX, pls palikite pranešimą apie CPF Nr. ar CNPJ Nr. #2, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. #3, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. #4,siekiant sumažinti importo mokesčių u, Gal mes, pripažins, kad jis kaip pavyzdį su mažesnės vertės.Šis mažesnės vertės neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

Žymos: galio metalo grynas, indžio folija, funry smart switch, galio metalo, germanio metalu, metalo retai, indžio metalo, indija metalo, galio metalo 50, galium metalo

Grynumas 99.995%
Formos Blokuoti
Tipas Metalo
Tankis 7.31 g/cm3
Modelio Numeris 4N5
Pavadinimas, simbolis, skaičius Indžio, Į, 49
Prašymas Pramonės Magnetas
molekulinė formulė In
Composite indžio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai