150% Dentisy 13x4 Trumpas, Garbanotas Bob Perukai, Nėrinių Priekio Žmogaus Plaukų Perukai Už juodaodžių Moterų Prieš Nupeštos Peru Remy Nėrinių Perukai Su Kirpčiukais

w90115

€45.07

-45.07

€90.14

-50 %

Nauja prekė

150% Dentisy 13x4 Trumpas, Garbanotas Bob Perukai, Nėrinių Priekio Žmogaus Plaukų Perukai Už juodaodžių Moterų Prieš Nupeštos Peru Remy Nėrinių Perukai Su Kirpčiukais

SAVYBĖ

Mūsų Perukas su Kūdikių Plaukus Aplink Perimetrą Ji jau Nupeštos Gamtos Valsčiaus ,Bleach Mazgai Gilaus ir Ilgo Atsisveikinimo Vietos priekyje, Reguliuojami diržai, kurie gali koreguoti bžūp atitiktų jūsų galvos .

MATAVIMO PERUKAS

Pls patikrinti jūsų matavimai du kartus, taip, kad jūs puikiai tinka,itf jums dont wanna acustomized perukas dydžio ,čia yra standartinis bžūp dydis

PERUKAS PAŽADAS

Grąžinimo Politika Mes teikiame "ne priežastis grįžti" ,100% visa grąžinamoji išmoka, gurantee jei plaukai išlaikyti pradinę padėtį .Bet Problema Bus Išspręsta, Jei Jums Susisiekti Su Mumis.Precondions :prašome susisiekti su mumis, jei plaukai yra bet probelm ar jums reikia bet kokios pagalbos .kartą per ekraną arba negetive atsiliepimai buvo ,mes nieko negalime padaryti jums išspręsti problemą .

PRISTATYMAS

Nemokamas Pristatymas, Užsakymas Bus Įdėjo greičiausias būdas , Paprastai.Paprastai Prekės Bus Pristatomos Per 3-7 Darbo Dienas Po To, Kai Buvo Paskelbtas.

5 ŽINGSNIS PLAUKŲ PRIEŽIŪRA

Protas jūsų plaukų priauginimas, išlaikyti juos, geriausia sąlyga įmanoma.Jie yra vertingi priedai savo išvaizdą ir iš tikrųjų yra gana lengva prižiūrėti.Viskas, ką jums reikia žinoti keletą pagrindinių priežiūros instrukcijos, kaip parodyta toliau.Šie patarimai gali padėti jums išlaikyti žmogaus plaukų priauginimas ieško pasakų ir ilgiau.

Būti Labai Švelnus

Kai rūpintis plaukų priauginimas, šepečiu arba optikos plėtinių švelniai, gali užkirsti kelią plaukų nuo iškritimo.Naudokite minkštą-bristled teptuku, pradėti apačioje ir lėtai, darbo savo kelią.Tai geriausia rūpintis jų daugiau, negu jūs savo plaukų.

Nuplauti Drėkinamasis Plaukų Priežiūros Produktai

Nusiplaukite plėtiniai daugiausiai 3 kartus per savaitę su drėkinamųjų plaukų priežiūros produktai.Nes plėtiniai yra ne gauti natūralių aliejų iš jūsų galvos odą išlaikyti savo plaukų geros būklės, tai padės išlaikyti drėgmę nuo valymo šampūnu, o tuo pačiu metu, nėra džiovinimo juos iš per-valymo šampūnu

Naudoti Šilumos Protectant

Naudoti šilumos protectant apie plaukų plėtinių rizikai sumažinti šilumos nuostolių whenecer naudojate šildomas prietaiso ant jūsų plaukų.

Giliai Būklės

Kartą per savaitę, kruopščiai įdėti savo plėtinius drungnu vandeniu ir taikyti šiek tiek kondicionieriaus visos.Palikite maždaug 20 minučių, tada nuplaukite ir leiskite išdžiūti natūraliai - naudojant džiovintuvas bus sugadinti juos, jei naudojama per daug.Jei reikia, įdėti džiovintuvas vėsioje aplinkoje (beveik kaip jei ji buvo vėjo) .

Laikyti Baigiasi Trmmed

Kaip atsargūs, kaip jūs, savo žmogaus plaukų priauginimas, greičiausiai, bus gauti padalinti baigiasi.Norėdami išvengti nuomos žalą judėti plauko, trim baigiasi kas 6 - 10 savaičių.Jūs galite padaryti tai patys, naudodami salonas žirklės, ar eiti į kirpėjas.

Jūs turite naudoti savo ranką, kad šukuosena

Pasirinkite tekstūra norite ir išlaikyti pradinę spalvą.Kai plaukų su daugiau garbanotas taip pls užtrukti daugiau priežiūros, kai skalbimo išvengti tangling

PARDAVIMO MALONIAI PRIMINIMAS

1. Kad Uždaryti Saugumo Sumetimais

Prašome pateikti įrodymus, prašo Ali-express arba susisiekite su mumis iš karto, siekiant padėti jums išspręsti".

2. - Pristatymo Adresas Priminimas

Express nepriima bet kokį adresą su P. O. Box Prašome Užtikrinti, Kad Jūsų Adresas Yra Teisingas,Pakeitus Adresą Po Sklypas Kairėje Gamykla Bus Sukelti Papildomą 15$, Kai Deliverred.

3. Pakuotės Prarado

Neatsakingai : - Pristatymo adresas yra neteisingas,DHL papratimas galės rasti Jį.niekas negalės pasirašyti packge,DHL palieka prie durų,paketą, pavogti pasirašo, kad kažkas jums nereikia žinoti, o tai reiškia, kenkėjiškų pavogtas.

4. Muitinės Mokesčių

Jis sprendžia įvairių šalies politika ir turėtų būti apmoka pirkėjas.ir pirkėjas turi prievolę mokėti mokesčių ,pls patvirtinti .

DUK

Q1: jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A:Gydyti plaukų, nes ji yra jūsų pačios plaukų.Naudoti plokščias geležies/tiesinimo priemonė, tačiau, kaip ir jūsų pačios plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai.

Q2: galiu dažų ar baliklio plaukų?

A:yes.The plaukus galima dažyti.Paprastai ji yra lengviau patamsinti plaukus, nei lengvesni plaukų.Mes labai rekomenduojame, kad jūsų kirpykla dažų priauginimas, dažymas patys visada kelia didelį pavojų, ne išeina pavėsyje norite.Jei jūs negalite gauti salonas, naudoti geros kokybės plaukų dažų ir bandymo mažas pavyzdys pirmiausia, prašome.

Q3: galiu plauti galvą?

A:jūs galite plauti juos, kaip jūs savo.Šampūnas ir kondicionierius.Nes plaukai yra ne prie jūsų galvos oda,ji yra ne gauti aliejų, jis turėtų būti.Mes taip pat rekomenduojame, naudojant plaukų gydymas apie juos kas kelias savaites.

Q4: galiu išdžiovinti plaukus?

A:plėtiniai gali būti smūgis-dryed dėl žemas parametras, bet tai nėra rekomenduojama tai daryti pernelyg dažnai.Tai geriausia tegul jūsų plaukai priauginimui išdžiūti natūraliai po plovimo juos.

5 klausimas: Kodėl mano plaukai vis susivėlęs?

A:Jūsų plaukai gali painiava dėl sausumo, aliejaus, purvo kaupiasi ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad nuplauti ir būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, šukos plaukų kasdien ir naudoti drėkinantis lašai.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 613 visiškai nėriniai perukas, trumpas banguoti, svajonė perukas, priekiniai nėrinių baltos spalvos perukas, shangke trumpas perukas, atidaryti perukas, visą nėrinių syntetic perukas, pluoštas plaukų milteliai, nėriniai frontals juoda

Medžiaga Žmonių Plaukų
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Tinka Miršta Spalvų #27
Tekstūra Garbanotas
Perukai Ilgis Trumpas
Nėriniai Perukas Tipas Nėriniai Priekiniai perukai
Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Žmogaus Plaukų Tipas Peru Plaukų
Elemento Tipas perukas
Prekės Pavadinimas Svajonė Man
Spalvos Nėriniai Vidutinio Ruda
Pateiktas Metodas Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios
Gali Būti Permed Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai