Vaikas Hip-Hop Drabužių Juoda Palaidinukė Viršūnes Laisvi, kombinezonai su Antkrūtiniais Kelnės Mergaitėms Berniukai Džiazo Šokio Kostiumai Pramoginių Šokių Drabužiai Dėvėti

w90288

€11.83

-3.15

€14.98

-21 %

Nauja prekė

Dydis: 110(XS)/120 (- AI) (130 M)/140(L)/150(XL)/160(XXL)/170(XXXL)

Prašome atkreipti dėmesį, kad tankų trumpi ir švarkas parduodamos atskirai!Jei jums reikia 1 komplekto, jums reikia nusipirkti juos abu!

Dydis Pranešimas:

Amžius dydžio diagramos yra tik nuoroda!Dydžių yra daugiausia pagal vaikų ūgį.Taigi pls priemonė jūsų vaikai aukštis ir priešingai dydžių lentelė pasirinkite dydį.Jei riebalų,pls rinkitės 1 ar 2 dydžiais didesnius.

Pavyzdžiui:merginos aukštis:124cm

jei slim ar normalu,pls pasirinkti dydį 130;Jei riebalų,pls pasirinkti, dydis 140

Pristatymas

1. Patvirtinus mokėjimą gautas, mes jums pristatyti savo punktas 2 darbo dienas.Pls įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra tiksli.

2. Pristatymo laikas 7-15 darbo dieną, JAV ir 15-30 darbo dienų visame pasaulyje Kinija Paštu, Oro Paštu.

Abu turi sekimo numeriai, bet ir Kinija Post gal turi mažai informaciją tam tikrą laiką.Pls nesijaudinkite.Jis yra kelyje.

3. Jei jums reikia elementą, skubiai, pls susisiekti su mumis ir mokėti papildomus mokesčius už greitesnis pristatymas būdais.

Atsiliepimai

1.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti mūsų prekės, pls maloniai nepalik jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.

2.30 dienų pinigų grąžinimo garantija!

Mes siūlome grąžinti/pakeisti, jei prekė yra grąžinama per 30 darbo dienų(nuo tos dienos).

Mes priimame grąžinti tik tuo atveju, jei elementas, grąžinami, naujos, originalios, nenaudotos būklės su žyma sveika ir savo originalo langelyje.Siuntimo mokesčių grąžinimo mokės klientai, o ne mums.

3.Jei turite kokių nors klausimų, pls nedvejodami rašykite mums.Mes jums atsakyti jums per 24 valandas, ir darome viską, kad išspręsti savo klausimus

Žymos: cosplay, šokių suknelė mergaitei, sportinių šokių praktikos dėvėti, šokių suknelė, hip-hop vaikas, kanada marškinėliai, moterų šokių apranga, šokių drabužiai moterims, vyrų šokių suknelė, hop šokių kelnės

Šokių Tipas Salė
Prekės Pavadinimas LowFusaw
Medžiaga Lycra
Lytis Merginos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai