Vinilo sienos aplikacijos chip širdies geek inžinierius dekoratyvinis lipdukas freskos žaidimų kambarys berniukas miegamųjų namo apdaila sienos lipdukas 2YX6

w90372

€6.52

-2.06

€8.58

-24 %

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės Medžiaga:PVC Vinilo Sienos Lipdukas Individualų C o l o r :Jei jums patinka kitos spalvos, prašome pasirinkti vieną iš spalvų lentelės ir palikti mums, spalva ar spalvų skaičius.Pavyzdžiui:2# Individualų Dydį:Jei reikalingas kitas dydis, rašykite mums, mes suteiksime jums individualizuoti nuorodą.Pakuotė: 1xSticker,1xTransfer plėvelės,1xinstruction naudoti.

Lengva naudoti : Pasirinkti lygaus, švaraus ir sauso paviršiaus.Nulupkite etiketę nuo lapo po vieną.Pozicija klijuojama ant lygaus paviršiaus be paspaudus juos, todėl, kad ji leidžia galimybės atšaukti juos ir pakeisti dar kartą.Jei rezultatas yra tinkamas jums, tvirtai prilimpa prie paviršiaus, paspaudus oro burbuliukų į išorę.

Apie mūsų vinilo lipdukai...

1.Lipdukai yra lengvai nuimamas, bet negali būti pakartotinai arba pakeisti; jūs galite pašalinti vinilo nepažeidus paviršiaus ar priėmimo jis purvinas.

2.Mes iškirpti tik iš vieno kietojo tonas spalvos vinilo, antra spalva viduje spalva jūsų sienos arba paviršiaus, kur norite jį pritaikyti.

3.Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl jūsų KOMPIUTERIO nustatymų .

Dydis: M: 52x42cm L: 70x57cm

Žymos: geeklink smart, geek marškinėliai, geek marškinėlius, geek kambarys, dekoro gamer, arcade apdaila namo, diarys apdaila namo, geek tee marškinėliai, geeklink smart home, dekoro geek

Scenarijus SIENOS
Klasifikacija Sienoms,Lipdukai, Baldai,Grindų Lipdukai,Skirti Plytelių,...
Savybės Aplinkos apsauga, atsparus vandeniui, išimamą
Baigtas dydis M 52x42cm
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Taip
Medžiaga Vinilo Sienos Lipdukas
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Modelio Numeris Sienos Lipdukas
Baigtas dydis L 70x57cm
Cenzūruoti Kodas 2YX6
Temos modelis
Stilius Modernus
Specifikacija Single-piece Package
spalva Gali būti pritaikyti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai