Darbalaukio Dulkių siurblys, Akumuliatorius Eksploatuojamas, Nešiojamų Bevielė Mini Stalo Trupinius, Dulkes, er, Energijos Taupymo, Didelio E

w90742

€10.52

-3.13

€13.65

-22 %

Nauja prekė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Darbalaukio Dulkių siurblys, Akumuliatorius Eksploatuojamas, Nešiojamų Bevielė Mini Stalo Trupinius, Dulkes, er, Energijos Taupymo, Didelio E Darbalaukio Dulkių siurblys, Akumuliatorius Eksploatuojamas, Nešiojamų Bevielė Mini Stalo Trupinius, Dulkes, er, Energijos Taupymo, Didelio E

Energijos Taupymo ir Ilgaamžiškumas:Darbalaukio Dulkių siurblys leido su auto power off funkcija,leidžia jam eiti veikiant išjungties režimu, jei juo nesinaudojate ilgiau kaip 10 minučių.Tai-vidinė sistema veikia kaip energijos taupymo ir leidžia jūsų kompiuteryje švarus efektyviau su vienkartinis mokestis. 90 minučių non-stop valymas yra įmanoma tik už 1 valandos krovimas, ir kad yra, nes didelės talpos ličio-jonų baterija, kuri saugo jį gyvą.

Unikalus ing Dizainas:Unikalus nailono teptukas montavimo užtikrina puikų valymas ir priežiūra pastangų kiekvieną kartą.Toks mechanizmas vadinamas Stalo Trupinius, er.Su šia technika,valymo trupinius,dulkes,nešvarumus,trintukas,likę, ir daugelis kitų, tokių minutę atliekos tampa daug lengviau.Ir taip,visur galima valyti su ja,pavyzdžiui, kompiuterį, klaviatūrą,krepšys,spinta ir kt.

Galingas ir Tylus:mini Dulkių siurblys naudoja 9000rpm verpimo norma,palyginti su dažniausiai naudojamas 6000 aps. / min, kiti valikliai.Su 1000pa siurbimo galia,tai beveik generuoja siurbimo galia dulkių.Nepaisant viso šio greičio ir slėgio kartu, stalas cleaner yra specialiai gaminti mažiau triukšmo.Taigi,jis gali būti naudojamas šalia miega kūdikis,arba bet kuriame zoną, arba į bibliotekas,ir beveik kiekvienoje vietoje, kur triukšmo, yra draudžiama.

Atminkite: Jei jūsų dulkių siurblys miršta su siurbimo susilpninti purvo ar panašių dalykų,tai yra laikas jums išvalykite filtrą,todėl dulkės buster gali dirbti normaliai dar kartą.

Daugkartinio įkrovimo Baterija mini stalo Dulkių siurblys ateina su labai galingas-pastatytas 1400mAh bateriją,kuri įkraunama taip pat.

Mini siurblys yra labiau prieinama dėl savo įkrauti ir naudoti priemonė.Įkrovimo gali būti padaryta per kompiuterį,powerstrip,USB hub,centrinis bankas,ir bet koks įrenginys, kuris palaiko USB.

Nuimamas montavimo

Tai yra priežastis, kodėl ji yra labiausiai tvirtos Dulkių siurblys.Oro filtras gali beremoved ir nuplauti su vandeniu ir pakartotinai naudoti tiesiog kaip savo pirmo naudojimo.Dideliu greičiu besisukančio disko ir nailono teptukas, skirtas Stalo Trupinius, Dulkes ing taip pat gali būti valomi po to, kai naudoti.

Sunkiausia valyti, atliekos, tokios kaip trintukas smulkinimo yra įlaipinami mūsų mini siurblys,ne laiku ir su lengvumu.

Mini Darbalaukio Dulkių siurblys valo kiekvieną colių savo teritorija, kaip ji sukasi,360 laipsnių, ir apima visa tai.Ir jis nuolat malonus mums su tiksliai judėti,lengvas padaryti,didžioji komunalinių paslaugų,360 laipsnių sukimosi, rankinės dizainas,paprastas valdymas,kt.Tai belaidžiai rankinės dizainas leidžia patogiai naudoti vietose, kur jūsų ranka negali pasiekti švarus.

Pastatytas pagal auto power off funkcija,energijos taupymo ir pasinaudoti didžiausia vartojimo,jis bus automatiškai išsijungia automatiškai,jei neaktyvus daugiau nei 10 minutes.USB įkrovimo kabelis suteikia galimybę įkrauti darbalaukio švaresnis visur,viskas, ko reikia, yra USB lizdas.

spalva:balta

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 * Dulkių Siurblys

1 * Micro-USB kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: ventiliatoriaus varantys, baterija mini dulkių siurblys, stalo dulkių, vaccuum, mini dulkių, max dulkių siurblys desktop, stalo mini dulkių, vacuslim, deli mini darbalaukio dulkių siurblys, vakuuminis stalas

Prekės Pavadinimas Cikuso
Funkcija Valyti Siurbimo
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa (V) 100-240V
Galia (W) <500W
Baterijos Veikimo Trukmė NĖRA
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai