Paryžiaus Stiliaus Vyrų Slim Džinsai Spausdinti Laiškas Spalvinga Gėlių Dažų Asmens Kelnes Hombre High Street, Hip Hop, Punk Nuostabi Drabužiai

w91596

€23.03

-7.68

€30.71

-25 %

Nauja prekė

Dydis Nuoroda:KN DYDIS

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų juosmens,klubo pasirinkti atitiktų jūsų dydį ,dydžio diagramos, tik nuorodos! 2.dydis Diagrama, tik nuorodos į pasirinkti dydį,priimti naujas pirkėjas paprašyti pagalbos dydį!

Savybės

Spausdinti Slim ar Reguliariai(įvairių kūno differnt stilius) Minkštas;Vidutinio storio;Mikro-elastingumas Kokios Pastaba:rekomenduojama plauti rankomis šaltame vandenyje, vengti ilgo mirkymo.

Prekės Šou

Produkto naujinimus galioja, natūra dominuoti !TD5601

TD5608

DUK PIRKĖJO

1. DYDIS Klausimas: Kodėl šis dydis yra netinka ( per didelis ar per mažas ) ?Atsakymas: visi punktas būti pagamintas standard KN dydžio, nereikia nerimauti dėl JAV,ES dydis, tik tikri Pagrindiniai dydis pasirinkti tinkama dydį pagal dydžių lentelė ir išlaikyti daugiau supratimo, jūsų apsipirkimas bus daugiau laimingų !Pagrindinis dydis: Krūtinė(Krūtinės),Pečių,Juosmens,klubų,Ilgis . 2. STILIAUS Klausimas: Kodėl šis stilius ne taip, kaip nuotraukos ar modernus ?Atsakymas: modern " yra standartinio dydžio, jis parodys visus geriausius kelia,stilius,jausmas,jis padarė profesionalių ! 3. SPALVA Klausimą : kodėl reikia šiek tiek skiriasi spalva(šviesus arba Tamsus) ?Atsakymas : Visos prekės skirtingų kompiuterio ekrano ar programinės įrangos, gal parodys spalva klaidos,visi natūra dominuoti ! 4. KVAPAS : Klausimas : kodėl buvo šiek kvapas ?Atsakymas : Šis punktas būti supakuoti plastiko pakuotės ir turės mažai kvapas ilgas pristatymas.tik punktas dėl oro ar būti išplauti, kad kvapas dingo ! 5. LAIVYBOS LAIKAS Klausimą: kodėl laivybos taip ilgai, ne " stebėjimo naujienos ?Atsakymas: mes visada išsiųsti itme 3-4dienos, pažadame, 7days !tiesą sakant, laivybos nedelsdama,ji yra ne pardavėjo kaltė, nes laivybos laikas priklauso nuo laivybos bendrovė, www.pajudek.lt žada 60 dienų, specialūs laiką bus atidėti, pavyzdžiui, Kalėdų laikas didelė šventė,, Sniego dieną !jei laivybos laikas ne arti 60days, nedarykite ginčų, jei laiku arti 60 dienų, ir jūs esate aukšto lygio pirkėjas,galite paprašyti pratęsti laivybos itme !

Žymos: philipp plein, svajonė ekranas usb led juostos, juokinga pica, vyrai jersey paryžiuje, moterų wrangler džinsai, alternatyvūs suknelė, HIP-HOP, banco klubo pasitikėjimą, vyrai welet, nendrės gėlių

Prekės Pavadinimas PASITIKĖJIMO SVAJONĖ
Stilius Atsitiktinis
Storis Midweight
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Džinsų Stilius Pieštuku Kelnės
Medžiaga Džinsinio audinio
Kilmės KN(Kilmės)
Plauti Vidutinis
Tinka Tipas Reguliariai
Modelio Numeris XTWY-5601(60P30)
Ilgis Full Length
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis VYRAI
Dydis Chinese size, Different EU/US size
Apdaila modelis
Juosmens Tipas VIDURIO
Elemento Tipas Džinsai
Audinio Tipas Minkštiklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai