2021 Mada Moterims, natūralios Odos Knee-high Batai Aukso China Stretch Audinys Prabanga Atsitiktinis Lady Aukštis Didėja Žiemos Batai

w91888

€41.37

-36.69

€78.06

-47 %

Nauja prekė

Moteris natūralios Odos, Užtrauktukas Knee-high Batai

Žiemos Pliušinis Mažas Kvadratas Kulno Stretch Audinys Batai

Apdaila: Golden Phoenix Blizgančiais Spalvos: Juoda Dydis: ES 33-41 / JAV 4-10 Batviršio Medžiaga: natūralios Odos + Stretch Audinys Pamušalas: Šiltas Pliušinis Padas: Guma Uždarymas: Side Užtrauktukas Apskritimo Viršuje: 35cm -/+ Čiurnos Apimtis: 24cm -/+ Veleno Aukštis:42.5 cm -/+ Kulno Aukštis: 3cm Aukščio auga: 3cm Platforma: 1cm

!!!Duomenų viršų, blauzdos ir čiurnos circumferences, ir veleno aukštis yra matuojamas forma US Dydis 5 (Kinija Dydis 36).Jie turėtų skirtis priklausomai nuo dydžio pokyčių.

Moteris Batai Dydis Konvertavimo Diagramos Dydį Nurodykite Pranešimas:

*Pardavėjas primygtinai rekomenduojame pirkėjams pasirinkti atitinkamą MUS Dydį, atsižvelgiant į faktiškai kojų ilgis , negali atspėti, ar unmeasured ilgio.

*Jei pirkėjas pėda yra plati, ar storas, 1 Kinijos didesni, gali būti leista pasirinkti, o pirkėjas privalo pranešti pardavėjui žinute.

*Po pateikiant užsakymą, būtina, kad pirkėjas rašo tikrasis pėdų ilgio ir pardavėjas .Ačiū!

*Batai yra desiged ir pagaminti Kinijoje, dydis ženklo batai reiškia, kad Kinija dydis , ne ES dydis.Pavyzdžiai:

1: Anos kojų ilgis 25.8 cm.Ji turėtų pasirinkti, US Dydis 10, (JAV, Dydis 10-Kinija Dydis 42 = kojų ilgis 25.6~26.0 cm)

2: Bella kojų ilgis 28.6 cm.Ji turėtų rinktis MUS Dydis 14 (JAV Dydis 14-Kinija Dydis 48 = kojų ilgis 28.6-29.0 cm)

3: Celia snukio ilgis 24.0 cm lygiai.Ji turėtų rinktis MUS Dydis 6.5, (JAV Dydis 6.5-Kinija Dydis 38 = kojų ilgis 23.6-24.0 cm)

Priemonė nuo kojos piršto iki kulno negalima išmatuoti vidpadį neskaičiuoja padas Kabintis koja prie sienos Ženklas ilgiausias pirštas Priemonė ženklas

Matavimo T ip: Prašome sekite instrukcijas virš išmatuoti savo pėdos 3 kartus, todėl įsigyti labiausiai tikslią pėdų ilgio.Prašome įvertinti jūsų pėdos po pietų, nes koja gauna ilgiau popietę.Prašome įvertinti savo ilgesnės kojos, net jei jums rasti, viena koja yra ilgesnis nei kitų.

DUK

1. Kaip aš galiu priemonė pėdų ilgį?

2. Ar jūs sutinkate lašas laivybos užsakymus arba didmeninius užsakymus? ◆ Mes tikrai priimame tiek lašas laivybos užsakymus ir didmeninius užsakymus. ◆ Kaip lašas laivybos kad mes laivas batus, savo klientams tiesiogiai per neutralus pakage, be jokių pardavėjo informaciją ir logotipą. ◆ Kaip whoesale užsakymą, mes galime pasiūlyti papildomą nuolaidą nuo batų kiekis ir mokėjimo sumą.

3. Gali batus galima grąžinti ir grąžinti pinigai? ◆ , Kaip ilgai, kaip jūs nesate patenkintas batų, jums gali grįžti į jav, į savo pradinę padėtį, todėl norint gauti grąžinamąją išmoką. ◆ , Kaip mes mokame, laivybos mokestis kurjeriai pirkėjams iš anksto, kad, laivybos mokestis negali būti grąžinami. ◆ Mes tik pinigai už grąžintas batai nepanaudotų ir nepažeista.

4. Kai jūs laivą iš batus?Kaip greitai yra kurjeriai? ◆ Mes paprastai laivas iš normalaus dydžio batus 1-2 dienas, bet mažiausio dydžio ar didžiausia dydžio batus 1-3 dienas, nes papildomo laiko batų pritaikymas. ◆ Kaina / mokėjimo nėra jokių muitų.Jei patirtos, pristatymas gali sulėtėti, vietos papročius, pirkėjas turėtų padėti muitinės formalumus. ◆ Laivybos nemokamai arba už iš dalies, arba visiškai, pristatymo lėtas ar greitas, yra pagrįstas kurjerių tipų, galite pasirinkti, ir atstumą nuo Kinijos.

Žymos: kelio aukštas natūralios odos batai moterims, 2021 bombonešis moterims, 2021 mada moterims, dizaineris ponios batai, guccci bateliai moterims, riedlentė batų, įkrovos didelio kelio, ponios ūgio kelio ilgi batai, įkrovos moterims, ponios suede kelio ilgi batai

Kulno Tipas Žemas Kulnas, Aikštėje Kulno, Stambusis Kulno, Blokuoti Kulnas
Mados Elementas Bling
Dydis EU 31-42 / US 3-10.5
Apdaila Aukso Bling
Uždaryti Tipas ZIP
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Atsitiktinis, Biuro, Apranga, Kelionės, Lauko
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Pamušalas šiltas pliušas
Batų Kojų Suapvalinti Pirštas
spalva juoda
Kulno Aukštis 3cm
Modelio Numeris SW-BLD001
Padas Guma
Su Platformomis Taip
Batviršio Medžiaga Originali Oda + Stretch Audinys
Įkrovos Aukštis Knee-High
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Sezonas Vėlyvą Rudenį, Žiemą
Raktiniai žodžiai Kneen-auliniai Batai, Žiemą Moteris Batai, Ilgi Batai, su Užtrauktuku Batai
Platformos 1cm
is_handmade Taip
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kratinys
Uždaryti šalutinis užtrauktuką
Platformos Aukštis 0-3cm
Įkrovos Tipas Jodinėjimas, Jojimo
Prekės Pavadinimas SHOWAYS
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Veleno Medžiaga Stretch Audinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai