NAUJAS 12.7 mm, SATA 2-asis SSD HDD Caddy ACER Aspire V3-771G V3-772 V3-772G V3-571G V3-471G Kietajame Diske Caddy

w91922

€7.59

-0.75

€8.34

-8 %

Nauja prekė

Specifikacijos: Palaiko: eSATA, SATA II, SATA III Palaikymo standusis diskas: 2.5 "HDD, SATA, SATAII SDD Spalva: juoda Priimti 2.5" SATA HDD ar SSD Darbo su 2.5" 12,7 mm / 9.5 mm / 7mm ar mažiau aukštis SATA Kietąjį diską HDD ir SSD (Solid State Drive), taip pat.Pakuotė: 1 x 2 Kietojo Disko, Optinio Bay Caddy 1 x atsuktuvas

Laivybos Politika

1. Visi užsakymai bus išsiųsti iš tris dienas nuo apmokėjimo gavimo (išskyrus stockout)

2. Mes laivas Patikrinti Adresą, galite pakeisti siuntimo paskirties susisiekę su mumis per registruotu arba E-Paštu www.pajudek.lt pranešimą.

3. Mes pack visus elementus saugios laivybos BURBULAS VOKAS VOKAS ar Sunku Langelį.

4. Visi siuntiniai siunčiami per Tarptautinio Oro Paštu.Jei jums rinktis Pagreitintą arba per siuntų gabenimo Paslaugas, Mes išsiunčiame jam EMS, DHL ar UPS.

5. Sklypo bus pristatomos per 15~25 dienas po prekių pristatymo daugelyje šalių.Tai gali užtrukti ilgiau nei 4 savaites, kai kuriose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Italija, Rusija, Brazilija, Čilė, Pietų Afrikos respublika, Meksika, Rytų Europoje, Afrikoje, Centrinėje ir Pietų Amerikoje, Centra ir Vakarų Azijoje.Prašome neteikia pasiūlymo, jei jūs neturite pakankamai kantrybės, arba prašome pasirinkti, Operatyvus Pristatymas.

6. Kadangi sklypas yra tarptautiniu mastu iš Kinijos, Kartais gal šiek tiek vėliau kelyje.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs ne gauti jį laiko.

7. Mes esame laimingi, derinti savo aukcionus ir sutaupyti pinigų laivyba (išskyrus atvejus, SKELBIMŲ SAKO PUNKTAS NEGALI BŪTI KARTU).

Skubių Siuntų gabenimo (DHL, "Fedex", UPS, EMS ): Ji paprastai trunka 5-10 darbo dienų su sekimo numerius.Tai yra greičiausias būdas, daugiau, laivybos mokestis yra reikalingas tikrai.

Grąžinimo Politika

A. Mes galime tik pasiūlyti garantija dėl straipsnių, kurie gavo brokuotas dėl pristatymo ar produkto gedimo.Mūsų garantija neapima ne Suderinamumo arba Nesuprastas Skelbimai.Mes pasiliekame teisę nustatyti, jei jūsų užsakymas bus keičiamasi arba grąžinami.

B. Mes neatsakome už žalą, naudojimo, netinkamo įrengimo, arba prievarta.Mes priimame grąžinimo ir (arba) grąžinti pinigus už netinkamą daiktą tik.

C. Grąžinamosios išmokos, teikiama tik tuo atveju, jei prekė yra su trūkumais, dėl atvyksta (DOA) ir negali būti keičiami.Jei punktas nustatė, DOA, prekė turi būti pranešta per 3 dienas ir grįžti į mus per 14 dienų nuo pristatymo datos keitimo, pirkėjai yra atsakinga dėl grįžo laivybos kaina.Lėšos bus padaryta, kai grįžti atvyko.

D. Grąžinimo ir keitimo leidžiama po to, kai mes patvirtina, kad prekė yra forma mūsų parduotuvėje ir prekės yra su kokybės problema, ir mes jums taip pat grąžinti atitinkamas išlaidas, Pirkėjo įskaitant laivybos mokestis siųsti elementą atgal, tačiau Pirkėjas turėtų mokėti už laivybos mokestis grįžti ne pirmą kartą.

E. atveju grąžinamos prekės nėra mūsų produktą, ar be kokybės problema, po patikrinimo, mes jums atsisakyti grąžinti arba pakeisti produktą, o ne grąžinti pinigus.

Žymos: aspire v3 771g, aušintuvas vartai, traukinio v3 771g, ssd, acer v3 571, hdd rack, acer aspire f5 573g, na ssd, rėmas v3 571g, hd

Modelio Numeris V3-771G V3-772 V3-772G V3-571G V3-471G
Kad Tilptų 2.5" Diską
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas TXZHAJGHON
Sąsaja eSATA, SATA II, SATA III
Kištuko Tipas Universalus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai