Jinkairui Namų Grožio Elektros Vandeniui IPX7 Silikono Veido Plovimo Šepetys Giliau Valikliu 2 in 1 Šildomos Vibracijos Massager

w92048

€25.35

-15.54

€40.89

-38 %

Nauja prekė

Pastabos: 1. Šis produktas nebus įjungti, kai jo baterija įkraunama. 2. Šis produktas neturėtų būti dedamas į vandens arba plaunami tekančiu vandeniu. 3. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite veido valikliu.

2-IN-1 VALIKLIS & MASAŽUOKLIS – Į Jinkairui Veido Valymo Šepečių naudoja garsines vibracijas valyti nešvarumus, negyvas odos, naftos, ir makiažo likučių nuo savo poras.Šildomos masažo režimas skatina kraujo apytaką, lygesnė ir sveikesnė oda.ODOS DRAUGIŠKAS – Nuimamas silikoninis šepetėlis galvos, minkšti šeriai yra 35X daugiau higienos, nei tradicinis šepetys, ir suteikia dirginimas-nemokamai valyti beveik bet kokio tipo odai.IDEALI DOVANA PASITENKINIMO UŽTIKRINIMAS – puiki atostogų dovana jūsų žmona, mama, draugė, sesuo, ar kitas ypatingas asmuo jūsų gyvenime.Mes nesame patenkinti, kol būsite patenkinti.Mes vėl visi mūsų produktai su parama, jūs to vertos.

1. Teigiami ir neigiami jonai: teigiami jonai yra eksportuojami, kartu su makiažo valiklis, gilus purvas yra eksportuojama, ir oda kruopščiai išvalyti; neigiamų jonų yra įvestas, ir odos priežiūros produktai yra naudojami siekiant įsiskverbti į raumenų bazę ir apsaugoti odą. 2. EMS mikro srovė: skatinti raumenų ir masažas per mikro srovė, kuris atstato raumenų elastingumą.Tuo pačiu metu, dabartinės modeliavimas dermos taip pat skatina gaminti daugiau ATP, kuri yra pagrindinė medžiaga, dėl kolageno gamybą. 3. Šildymas: Atšilimą skatina absorbciją.driekiasi odos tekstūros, kurių dėka oda tampa pilnesnis.Mikro-vibracijos: naudojant mechaninę vibraciją ir elektroninės stimuliacijos sugriežtinti žmogaus odą, didina jos elastingumą ir padidinti medžiagų apykaitą odos ląstelėse. 4. Fototerapija: Mėlynos Šviesos remontas grubus odos paviršiaus, todėl oda gerai ir sklandžiai, in-hibits spuogai ir pašalina spuogus; raudona šviesa skatina kolageno gamybą ir efektyviai slopina odos krantinės sraigės/tamsa/dėmių, atstato odos elastingumą ir blizgesį.

Žymos: jinkairui masažas, prancūzų grožio valikliu, giliau žuvų ieškiklis, IPX7, valyti veido šepetėlis, giliau sounder, giliau, arklių dvasia, belaidžio sounder, cetaphil valiklis riebiai

Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Įėjimo įtampa DC 5V / 1A
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
4 Režimai Eksporto, Valiklis, Importo, Šviesos terapija
Prašymas Kosmetikos grožio veido teptuku, Komercinės ir Namų Naudojimui
Funkcija Nešiojamų / Patogu / Saugos
Modelio Numeris K602
Nominali galia 4W
Medžiaga Silicio + ABS
Pavadinimas Privačios Etiketės IPX7 atsparus Vandeniui Silikonas Veido Valymo Šepetys
Prekės Pavadinimas jinkairui

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai