Nauja
ShapeOkO veleno aliuminio lydinio tvirtinimas Kress 43 mm skersmens aliuminio lydinio veleno tvirtinimas CNC frezavimo įrenginio dalys

ShapeOkO veleno aliuminio lydinio tvirtinimas Kress 43 mm skersmens aliuminio lydinio veleno tvirtinimas CNC frezavimo įrenginio dalys

w92123

€20.77

-2.31

€23.08

-10 %

Nauja prekė

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po to, kai mes gauti jūsų mokėjimą(išskyrus atostogas).

Prekės bus siunčiamos labiausiai pagrįstas būdas pristatymo.Pristatymas nuolaida bus galima remiantis jūsų užsakymo kiekio.

Prekės bus nusiųstas į jūsų užsakymą,prašome įsitikinkite, kad jūsų www.pajudek.lt adresas yra atnaujinami ir tikslinami.Galite rašyti mums arba leiskite man žinoti, internete, jei jūs norite pakeisti savo adresą, po to, kai jums užsakymą.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,jis gali iki 10 darbo dienų.

Tam tikras šalis dėl savo tikslo gali nustatyti, žinoma, mokesčiai ir kitos rinkliavos, prašome išmokti aiškiai apie tai, kad prieš jūsų pirkinių iš mūsų parduotuvės.Mes papratimas imtis pasekmes papildomi mokesčiai ir žalą, patirtą dėl minėtų priežasčių.

Siekiant užtikrinti, kad gausite jums, kad tax free opon importo, mes pripažins jį kaip DOVANĄ, su mažesnės vertės.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

Po to, kai mes išsiųsti prekes, mes atsiųsime jums laivybos informacijos, taip pat sekimo numerį.

Jei jūsų adresas yra DHL atokioje vietovėje, prašome pranešti mums prieš jums mokėti už jį, coz laivybos išlaidos yra skirtingas .

Visos mūsų prekės yra numatyta vienerių metų garantija techninės priežiūros nemokamai.

Jei gausite klaidingą ar nekokybiška prekė, rašykite mums per 3-7 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą,mes pasakys jums tikslią proceso grįžti.

Jei yra kokių nors problemų su produktų galite įsigyti, mes\'ll atlikti mainus arba grąžinti produktą, mokėjimas (laivybos ir tvarkymo mokesčiai neįtraukiami) per 60 dienų po patvirtina prekės gavimo dienos.

Pirkėjas yra atsakingas už grįžti siuntimo išlaidas.

Mūsų produktas turi labai geros kokybės,Retai pasirodo kokybės problemų,Prašome būti tikri, pirkti.

Kaip atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti kiekvieną problemą.Mūsų tikslas yra 100% klientų pasitenkinimo!Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių DSR.Mes esame įsipareigoję savo pasitenkinimą po jūsų pirkimo.Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, prašome suteikti mums galimybę išspręsti ir įsitikinkite, kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas, prieš paliekant atsiliepimą.Mes visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai.Dėl www.pajudek.lt, NEUTRALIŲ atsiliepimų reitingas yra elgiamasi lygiai taip pat, kaip NEIGIAMŲ atsiliepimų.Prašome nepalikite NEIGIAMĄ arba NEUTRALŲ atsiliepimą, be susisiekite su mumis, norėdami padėti išspręsti bet kokias problemas.

Žymos: veleno montavimo 43, mount veleno 42, kasetės šilumos, veleno cnc 400, hiwin mgn, kress, worx, 43mm mount, veleno cnc m, 510 jungtis

sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas SWMAKER

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai